loader
Dalaman ve Fethiye'deki orman yangınlarını PKK üstlendi

Dalaman ve Fethiye'deki orman yangınlarını PKK üstlendi

Muğla’nın Dalaman ilçesinde ve Fethiye'de çıkan çıkan orman yangınlarını PKK’nın uzantısı olan ‘Halkların Birleşik İntikam Milisleri’ üstlendi.

Muğla’nın Dalaman ilçesine bağlı Karacaağaç Mahalle Mezarlığı'na yakın ormanlık alanda 400 hektarlık ağaçlık alan yandı. Çıkan yangına 20'ye yakın helikopterle havadan, 77 arazöz ve 426 yangın söndürme işçisiyle karadan müdahale edildi.

Katil örgüt ormanlarımızı da katletti

İki gündür süren orman yangını PKK’nın uzantısı olan ‘Halkların Birleşik İntikam Milisleri’ çıkardı. Terör örgütü PKK’lıların üstlendiği yangında can kaybının olmadı.

 

KAYNAK: İNTERNETHABER.COM

 

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız; https://www.internethaber.com/dalaman-ve-fethiyedeki-orman-yanginlarini-pkk-ustlendi-2036149h.htm


Etiketler: pkk orman yangın muğla dalaman

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Bu illerde yaşayanlar dikkat! Yağmur geliyor

Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, gece saatlerinden sonra Bolu ve Karabük çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğün...

Hız tutkusu ölüm getirdi: 2 ölü

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde Tek Teker Arif lakabıyla binilen motosiklet akrobatı Arif Razgatlıoğlu, aşırı hız nedeniyle kamyonetin arkasına çarptı.

Kazada, Razgatlıoğlu ve arkasında bulunan kadın yolcu olay yerinde can verdi.

Kaza, saat 17.00 sıralarında Gazipaşa Sahil Yolu&rs...

Anne ve Babasını Siyanürle Öldüren Cani Evladın Arkadaşları Konuştu: Son Zamanlarda Bakışları Değişmişti

İnternetten aldığı siyanürü şerbet diye anne ve babasına içirerek ölümüne neden olan üniversite öğrencisinin arkadaşları, cani evlat için "Son zamanlarda yalnız oturuyordu. Bakışları değişmişti." ifadelerini kullandı.

İzmir'de üniversite öğrencisi gencin,...