loader
Çocuklar Türkiye’nin güvencesi

Çocuklar Türkiye’nin güvencesi

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Anne Çocuk Eğitim Vakfı'yla (AÇEV) birlikte yürütülen 'Babalık Destek Programı' sertifika töreninde başarılı, mutlu ve çalışkan çocuklarının Türkiye’nin güvencesi olduğunu söyledi. 
Muratpaşa Belediyesi, daha demokratik, daha mutlu bir aile ve toplum yapısının oluşmasına destek amacıyla, 3- 11 yaşlarında çocuğu olan babalara yönelik uyguladığı kısa adı BADEP olan 'Baba Destek Programı'na devam ediyor. AÇEV'le birlikte yürütülen programın son dönem mezunu 34 baba, DutlubahçeKreşi'nde düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. 
Törene katılan Başkan Uysal, iyi yetiştirilmiş çocukların Türkiye’nin en büyük güvencesi olduğunu söyledi. Başkan Uysal, “İlerleyen yıllarda başarılı, mutlu ve çalışkan olan kişiler hep doğru yetiştirilen çocuklar oluyor. Bunun gerçekleştirilmesinde sosyo-ekonomik şartlar günümüzde çok belirleyici. İnsan davranışları da aynı şekilde belirleyici. Sizler bu programa katılarak bunun farkında olduğunuzu gösterdiniz. Hepinizi kutluyor, tebrik ediyorum” diye konuştu. 
BADEP NEDİR?
BADEP, Babaların çocuklarının gelişiminde daha etkin ve olumlu bir rol oynamaları için geliştirilen bilimsel temelli bir eğitim programıdır. BADEP’le babalar, çocuklarının gelişimiyle ilgili bilgi düzeylerini artıran, iletişim becerileri kazanmalarını sağlayan ve bunun sonucunda daha demokratik tutumu benimsemelerine yol açan eğitimler alıyor. 15-20 kişilik gruplar halinde yürütülen program, 3-6 ve 7-11 yaş dönemi çocuklarını babalarına yönelik iki modül halinde uygulanıyor. 10 hafta süren program haftada 1 gün 2 saat süreyle gerçekleştiriliyor.
 


Etiketler: Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysa Antalya Anne Çocuk Eğitim Vakfı Babalık Destek Programı sertifika töreni Muratpaşa Belediyesi Babalık Destek Programı sertifika programı BADEP NEDİR?

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Tütüncü’den  Burhanettin Onat’a vefa

Dr. Burhanettin Onat için düzenlenen anma törenine katılan Başkan Hakan Tütüncü, “Milletimizin değerlerini yüceltmek için ömrünü ortaya koymuş insanları hatırlamalı ve onlara vefa borcumuzu ifade etmeliyiz.” dedi.

Antalya Türk Ocağı Kurucu Başkanı, Antalya esk...

Büyükşehir Belediyesi’nden Türkiye’de bir ilk

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de ilk olarak Konyaaltı Sahili’ndeki EKDAĞ Plajı’nda robot cankurtaran hizmetini hayata geçirdi. Uzaktan kumanda edilebilen robot cankurtaran boğulma vakalarına kötü hava koşullarında dahi çok hızlı müdahale edebiliyor.  Haberin Devamı

İSTİHDAM FUARININ AÇILIŞI BAKAN ÇAVUŞOĞLU TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLECEK

“Manavgat’ta İş Var” sloganı ile 8 kurumun işbirliğinde dördüncüsü gerçekleştirilecek olan istihdam fuarı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Valisi Münir Karaoğlu ve Milletvekillerinin katılımı ile Atatürk Kültür Merkezi’nde bugün 10.00’d...