loader
CHP İstanbul Milletvekili Cihaner'in acı günü

CHP İstanbul Milletvekili Cihaner'in acı günü

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner'in Ağabeyi Ayhan Cihaner için Çankaya Pir Sultan Abdal Cemevinde düzenlenen cenaze törenine katıldı.Yapılan dua ve alınan helalliğin ardından Cihaner'in cenazesi  defnedilmek üzere Karşıyaka Mezarlığı'na götürüldü.Cenaze törenine, Cihaner'in ailesi ve yakınları, CHP Genel Başkan  Yardımcıları Bülent Tezcan ve Çetin Osman Budak, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel  ile çok sayıda CHP milletvekili katıldı.


Etiketler: cumhuriyet halk partisi cenaze parti chp grup başkan vekili

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

​İMAMOĞLU: “BU ŞEHRİN TÜM DEĞERLERİNİ BÜTÜN DÜNYAYLA PAYLAŞMAK İSTİYORUZ”

İMAMOĞLU: “BU ŞEHRİN TÜM DEĞERLERİNİ BÜTÜN DÜNYAYLA PAYLAŞMAK İSTİYORUZ”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul için kaynak bulmak için yurt dışında yaptığı çalışmalara, yurt içinde de devam ediyor. “Dünya Çapındaki İtal...

Binali Yıldırım'dan Devlet Bahçeli açıklaması

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım, Bahçeli'nin sert tweetleriyle ilgili "Sayın Bahçeli mitili İstanbul'a attı. Cumhur İttifakı için çalışmaya devam ediyor. Diğer konular bizim ittifakımıza zarar veremez" dedi.

AK Parti İstanbul Büy&u...

‘Batı teröristlerin yanında yer aldı’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barış Pınarı Harekâtı’na karşı Batı’nın tutumunu eleştirirken “Tüm Batı teröristlerin yanında yer aldı ve hepsi birlikte Türkiye’ye saldırdı. NATO ve Avrupa Birliği (AB) ülkeleri de buna dahil” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Barış Pına...