loader
Çevreci otopark açılış için gün sayıyor

Çevreci otopark açılış için gün sayıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Şarampol Projesi kapsamında üstü park altı otopark olarak projelendirdiği Cumhuriyet Mahallesi Yeraltı Katlı Otoparkı açılış için gün sayıyor. 

'Efsane Geri Dönüyor' sloganıyla hayata geçirilen ve büyük beğeni toplayan Şarampol Projesi'nin otopark ihtiyacına çözüm bulmak üzere projelendirilen yer altı otoparkı inşaatı tamamlandı. Üzeri park ve yaşam alanı olarak düzenlenen projede peyzaj ve ağaçlandırma çalışmaları yapılıyor. Açılışa hazır haldeki projede 307 araç kapasiteli otoparkın üstü tamamen park, çocuk oyun alanları ve yeşil alan olarak tasarlandı. 
Çevreci proje
Mekanik katlı park sistemine uygun şekilde tasarlanan proje, ihtiyaç dahilinde iki misli araç buradan istifade edebilecek şekilde hayata geçirildi. Çevreci proje ile Şarampol Caddesi'ne gelen ziyaretçiler, esnaf ve mahalle sakinleri otopark sıkıntısı yaşamayacak. Yeraltı otoparkının üstü de tamamen yeşil alan olarak değerlendirilecek. Projede çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları, spor egzersiz alanı, 3 adet su havuzu ile oturma alanları yer alıyor.


Etiketler: Antalya’nın en çevreci otoparkı Antalya çevreci otopark Antalya Büyükşehir Belediyesi Şarampol Projesi Yeraltı Katlı Otoparkı açılış Antalya Şarampol Yeraltı Katlı Otopark

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

MANAVGAT KENT MEYDANINA  KIRAÇ KONSERLİ MUHTEŞEM AÇILIŞ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in kentin geleceğini şekillendirecek olan büyük yatırımlarından birisi olan Manavgat Kent Meydanı, ünlü sanatçı Kıraç’ın katıldığı muhteşem bir törenle halkın hizmetine açıldı. Açılış törenine Konyaaltı Belediy...

Vali Funda Kocabıyık, Yörük ve Türkmen derneklerinin yöneticilerini ağırladı

Ege, Akdeniz ve İç Anadolu'da 12 ilde faaliyet gösteren 30 Yörük Türkmen

derneğinin başkan ve temsilcileri, Uşak Valisi Funda Kocabıyık'ı ziyaret etti.

Yedi gün süren 120 kilometrelik yörüklerin yolculuklarının son gününde gün boyu

toplam 20 kilome...

KEMER’E YENİ PARKLAR KAZANDIRILIYOR

Kemer Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çalışmaları kapsamında yeni parklar inşa ederken, mevcut parklarda da bakım faaliyetlerine devam ediyor.

Haberin Devamı