loader
Cesur Yüreklerin Buluşması Büyük Oldu

Cesur Yüreklerin Buluşması Büyük Oldu

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Büyük Antalya Buluşmasında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yaktığı meşalenin ilk günkü gibi coşku ve heyecanla sürdürülmesi konusunda yüzlerce Antalyalı birlik ve beraberlik yeminlerini tekrarladı. 
Antalya Kültür Merkezinde düzenlenen, “İYİ Parti Büyük Antalya Buluşmasına” cesur yürekli iyi partililer büyük ilgi gösterdi. Saatler öncesinden Antalya Kültür Merkezine akın eden Antalyalılar buluşmadaki birlik ve kararlılıklarıyla büyük mesaj verdiler. Bin beş yüze yakın vatandaşların yanı sıra toplantıya Kurucular Kurulu Üyeleri, tüm İlçe Başkanları İl ve İlçe Gençlik Kolları Başkanları ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Yerel seçimlerde Belediye Başkanı Adayları, Meclis Üyeleri ve mevcut İYİ Partili Büyükşehir Belediye Bürokratları, muhtarlar ve STK’lar da katıldı. 
Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından toplantının açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın partililerin yoğun ilgi ve sevgi gösterisiyle karşılandı.
İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendi’nin öncülüğünde kurulan Partimiz, Türkiye’de kalıplaşmış bir anlayışı yıkmıştır. Geleceklerinden endişe duyan, mutsuz, ekonomik sıkıntılarla beli bükülen, siyasete ve siyasetçiye güveni kalmayan vatandaşlarımız artık İYILERİN olduğunu anlamıştır. Öte yandan “Ne yaparsak yapalım bu halk bizi seçer.” diye düşünen siyasi düşünceyi de yerle bir etmiştir” ifadelerine, “Cesur insanlar zor anlarda belli olur. Ben inanıyorum ki bu salonu dolduran sizler bu zor sınavı vermiş sayılı yürekli insanlardansınız. . Gazipaşa'dan Kaş'a Antalya'nın İYİ olması için gece gündüz, yağmur çamur demeyip, işinden, evinden, ailesinden feragat ederek yollara düşen siz aziz dava arkadaşlarıma bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.” sözlerini ekledi.
Söz alan Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç tüm ilçe başkanları adına yaptığı konuşmada; “Bu başarı hiçbir kimse ve zümrenin şahsına münhasır olmayıp, İYİ Parti'ye gönül vermiş, emek sarfetmiş tüm Antalyalılarındır. Bu duygu ve düşüncelerle İYİ Parti Antalya İlçe Başkanları olarak saat ve zaman fark etmeksizin daima milletimizin emrinde, Genel Başkanımızın izinde, İl Başkanlığımız ile koordinasyon içerisinde olduğumuzu bildiriyor, saygılarımızı sunuyoruz.”dedi.


İYİ Parti Büyük Antalya Buluşmasında partiye emek veren İlçe Başkanlarına ve belediye başkan adaylarına plaket takdimi yapıldı. 
Plaket takdimi sırasında söz alan iyi parti Gündoğmuş belediye başkanı adayı Sultan Çetin İl Başkanı Ahmet Aydın ve ekip arkadaşlarına zor günlerinde yanında olmalarından dolayı teşekkürlerini sundu.
Büyük buluşma Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın’ın Rahmetli Ozan Arif’ten okuduğu 
"Böyle gitmez hep bu devran
Döner gardaş bak görürsün
Boş mangalda kül savuran
Siner gardaş bak görürsün.
Gürültüsü çoktur boşun
Eti yenmez her cins kuşun
Eylüldeki sular kışın
Donar gardaş bak görürsün." şiiriyle son buldu.
Toplantıya katılanlara daha sonra Antalya Kültür Merkezinin dışında kazanlarla aşure ikram edildi. 


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

ÇÖP KONTEYNERLERİNE ÖZEL TEMİZLİK.

Muratpaşa Belediyesi, hava sıcaklıkların yükselmesiyle birlikte çöp konteynerlerinde

yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dezenfekte ve yıkama işlemlerini sıklaştırdı.

Muratpaşa Belediyesi; çöp konteynerlerini kötü koku, kirlilik ve bakterilere karşı rutin

yıkama ve dezenf...

Geçmiş Olsun Elazığ

Geçmiş Olsun Elazığ


5 yıl önce Best Haber

24 Ocak saat  20.55 de Elazığ ili Sivrice ilçesi merkezli yaşanan ve çevre illerin tamamında hissedilen 6.8 şiddetindeki deprem dolayısıyla başta Elazığ ilimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımıza geçmis olsun dıler BEST AJANS aılesı olarak olenlere Allahtan rahmet yaralılara da acıl sıfalar dılerız...<...

Muratpaşa’da 8 Mart etkinlikleri iptal

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Muratpaşa Atatürk

Kent Meydanı’nda yapılacak etkinliklerini iptal edildiğini duyurdu.

Muratpaşa Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde 'Kadına şiddete hay...