loader
Büyükşehir’den Konyaaltı’nda kar mücadelesi

Büyükşehir’den Konyaaltı’nda kar mücadelesi

Kardan kapanan Hisarçandır yolu açılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı İlçesi’ne bağlı Hisarçandır Mahallesi’nin karla kapanan yolunu açıyor. Ekipler, bölgede yer yer 1 metreye ulaşan kar tabakasıyla mücadele ediyor.

Büyükşehir Belediyesi, Antalya’da son günlerde etkili olan şiddetli fırtına ve yağış nedeniyle ulaşımda bir aksaklık yaşanmaması için yoğun bir çalışma sergiliyor. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, yüksek kesimlerde yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açmak için yoğun mesai harcıyor. 
Kar kalınlığı 1 metre
Ekipler, bu kapsamda Konyaaltı ilçesine 20 kilometre uzaklıkta olan Hisarçandır Mahallesi’nin yüksek kesimlerinde karla mücadele çalışması yapıyor. Kar kalınlığının yaklaşık 1 metre yüksekliğe ulaştığı, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu’nun vericilerinin bulunduğu bölgeye ulaşımı sağlamak için zorlu bir mücadele veriliyor.
Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı İsa Akdemir, bölgeye giderek karla mücadele çalışmalarını yerinde inceledi. 


Etiketler: Konyaaltı’nda kar mücadelesi Hisarçandır yolu Hisarçandır Mahallesi yol açma çalışmaları Hisarçandır Mahallesi yolu açıldı mı karla mücadele çalışmaları

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Rıza Perçin “Gelecek Turizm de”

Rıza Perçin “Gelecek Turizm de”


6 yıl önce Best Haber

Dünyanın dört büyük turizm fuarı arasında yer alan ve bu yıl 24. Kez kapılarını açan EMITT-Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde başladı.

Yoğun bir ilgi ile başlayan Fuarda, özel bir konsept ile tüm Antalya’nın ilçelerinin bi...

Büyükşehir Belediyesi Kültür Konserleri devam ediyor

Karadeniz Türküleri coşturacak 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür Konserleri kapsamında Zeynep Başkan, ‘Karadeniz Türküleri’konseri verecek. 

Türkiye’nin müzik kültürüyle ön plana çıkan bölgelerinden Karadeniz’in ...

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Türk örf ve adetlerinde babalarımızın aile içinde merkezi bir konumu vardır.

Evin direği, ailenin dayanak noktasıdır. Çocukların hayata hazırlanmasında,

sosyalleşmesinde önemli yer tutmaktadır.

Aile anne, baba ve çocuklardan oluşan bir bütündür. Ailede babalarım...