loader
Büyükşehir’den Konyaaltı’nda kar mücadelesi

Büyükşehir’den Konyaaltı’nda kar mücadelesi

Kardan kapanan Hisarçandır yolu açılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı İlçesi’ne bağlı Hisarçandır Mahallesi’nin karla kapanan yolunu açıyor. Ekipler, bölgede yer yer 1 metreye ulaşan kar tabakasıyla mücadele ediyor.

Büyükşehir Belediyesi, Antalya’da son günlerde etkili olan şiddetli fırtına ve yağış nedeniyle ulaşımda bir aksaklık yaşanmaması için yoğun bir çalışma sergiliyor. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, yüksek kesimlerde yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açmak için yoğun mesai harcıyor. 
Kar kalınlığı 1 metre
Ekipler, bu kapsamda Konyaaltı ilçesine 20 kilometre uzaklıkta olan Hisarçandır Mahallesi’nin yüksek kesimlerinde karla mücadele çalışması yapıyor. Kar kalınlığının yaklaşık 1 metre yüksekliğe ulaştığı, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu’nun vericilerinin bulunduğu bölgeye ulaşımı sağlamak için zorlu bir mücadele veriliyor.
Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı İsa Akdemir, bölgeye giderek karla mücadele çalışmalarını yerinde inceledi. 


Etiketler: Konyaaltı’nda kar mücadelesi Hisarçandır yolu Hisarçandır Mahallesi yol açma çalışmaları Hisarçandır Mahallesi yolu açıldı mı karla mücadele çalışmaları

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Döşemealtı Kent Meydanı’nda 5 bin kişi aynı anda iftar açtı

Döşemealtı Belediyesi’nin her Ramazan’da geleneksel olarak düzenlediği Kent Meydanı iftar sofrasında 5 bin kişi aynı anda orucunu açtı. Başkan Turgay Genç, Döşemealtı’nın ilk kent meydanını hınca hınç dolduran ilç...

UNESCO Dünya Mirası Gezginleri, Kaleiçi Old Town Festivali'ne gelecek.

Dünya miraslarını korumak için ant içilecek

Onur konuğu olarak Ukrayna’nın katılacağı 4 Kaleiçi Old Town Festivali'ne,

Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) akreditasyonuna sahip

UNESCO Dünya Mirası Gezginleri de katılacak. Der...

Tütüncü “Enerjim kalpten sevgi”

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hafta sonu mesaisinde ilçenin iki büyük semt pazarını ziyaret ederek, esnafla ve hemşehrileriyle gönül gönüle bir vakti paylaştı.

Başkan Hakan Tütüncü, geçtiğimiz hafta sonu daha önce de birçok kez gittiği Zafer M...