loader
Büyükşehir'den Kaleiçi'ne ziyareti kolaylaştıracak düzenleme

Büyükşehir'den Kaleiçi'ne ziyareti kolaylaştıracak düzenleme

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaleiçi'nin cazibesini arttırmak ve ziyaretini kolaylaştırmak amacıyla hazırladığı Kaleiçi Çevre Düzenlemesi Projesi'nin ihalesini gerçekleştirdi. Proje ile Kaleiçi'nde bir dizi düzenleme yapılacak. İmar planında yer alan ancak uygulaması yapılmamış yeni yaya yolları açılacak, yeşil alan düzenlemesi gerçekleştirilecek.


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Yüzlerce ev kadını Boyner’de meslek sahibi olacak

Perakende sektöründe en çok istihdam sağlayan markaların başında gelen Boyner, 2020 yılında yeni mağazalar açarken insan kaynağını da güçlendirmeye başladı. Boyner yeni başlattığı bir proje ile işe alımları toplumun önemli bir ihtiyacını da çözmek üzere tasarladı.

Bo...

SunExpress Hız Kesmiyor…

SunExpress Hız Kesmiyor…


8 yıl önce Best Haber

“Gazeteciler; gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini

samimiyetle yazmalıdırlar… M. Kemal Atatürk (1929)

OLMASAYDIN OLMAZDIK…

_______________________________________________________________...

AK Partili Vekiller ATSO’yu Ziyaret Etti

AK Parti Antalya Milletvekilleri İbrahim Aydın, Mustafa Köse ve Tuba Vural Çokal ile Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve yönetim kurulu üyeleri Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

ATSO Başkan Yardımcısı Mustafa Atılgan ve Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Şahin’in de bulunduğ...