loader
Burhan Akbudak, Avrupa şampiyonu

Burhan Akbudak, Avrupa şampiyonu

Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası grekoromen stil 82 kiloda Burhan Akbudak, finalde Ukraynalı Yaroslav Filchakov’u 3-3’lük skorla mağlup ederek ilk kez Avrupa şampiyonu oldu.


Hırvatistan'da devam eden Avrupa Güreş Şampiyonası'nda bir altın madalya da Burhan Akbudak'tan geldi. Şampiyonaya 1/8 turundan başlayan Burhan Akbudak, Sırp rakibi Branko Kovacevic'i 9-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Burhan Akbudak, Alman Roland Schwarz ile karşılaştı. Burhan, Alman rakibini de aynı skorla 9-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Yarı final müsabakasında Azerbaycanlı Rafig Huseynov ile karşılaşan Burhan Akbudak, rakibini 5-1 mağlup ederek finale yükseldi.
Final müsabakasında Burhan, Ukraynalı Yaroslav Filchakov'u 3-3'lük skorla mağlup ederek ilk kez Avrupa şampiyonluğunu elde etti.


Etiketler: Burhan Akbudak Avrupa şampiyonu Avrupa Güreş Şampiyonası

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Panucci: Türkiye maçından umarım iyi bir sonuç alırız

Arnavutluk A Milli Takımı Teknik Direktörü Christian PanucciTürkiye karşısında iyi bir sonuç almayı umduklarını söyledi.Antalya'da bugün Türkiye ile hazırlık maçı yapacak Arnavutluk A Milli Takımı'nın İtalyan teknik direktörü Panucci, kar�...

Şampiyonun kupa seferi

Şampiyonun kupa seferi


5 yıl önce Best Haber

Kadınlar Hentbol Türkiye Kupası’nın son şampiyonu Muratpaşa Belediyespor, kupada sezonunun ilk

maçı için 15 Ocak’ta sahaya çıkıyor. Çeyrek final maçlarıyla kupaya dahil olan Paşanın Melekleri,

Üsküdar Belediyesi’yle karşılaşacak.

Geçen se...

Triatlonda Hedef Şampiyonluk

Triatlonda Hedef Şampiyonluk


6 yıl önce Best Haber

Türkiye Triatlon Federasyonu'nun düzenlediği Marmaris Duatlonu gerçekleştirildi. 5 kilometre koşu, 20 kilometre bisiklet ve 2.5 kilometre koşu etabının yer aldığı yarışa Antalyaspor’dan Oğuz Bodur, Burhan Cömertoğlu, Necati Şevik, Sabri Yiğit Üfler, Mustafa Çelik ve Mehmet Zahit Pişirici katıld�...