loader
3 Günlük Bayramda Ulaşım Ücretsiz

3 Günlük Bayramda Ulaşım Ücretsiz

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait resmi plakalı toplu ulaşım araçları ve hafif raylı sistem üç günlük bayram tatilinde toplu ulaşımda ücretsiz yolcu taşıyacak.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, vatandaşların bayramlaşma geleneğini rahatça yerine getirebilmesi için ücretsiz ulaşım kararı aldı. Büyükşehir Belediyesi’nin işlettiği resmi plakalı otobüsleri, ANTRAY ile nostalji tramvayı 21-22 ve 23 Nisan’da üç günlük Ramazan Bayramı boyunca vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek. 
 


Etiketler: Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Konyaaltı’ndaki 32. Cadde’nin asfaltı yenilendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Konyaaltı İlçesi’ndeki 32.
Cadde’nin asfaltını yeniledi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yapım İşleri Şube Müdürlüğü,
kent merkezindeki deforme olmuş caddelerde yeni...

Yeşildere’de gelişim sürüyor

Yeşildere’de gelişim sürüyor


8 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yeşildere Mahallesi’nde planlama ve altyapı çalışmalarıyla başlayan büyük dönüşüme Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi’yle sosyo –kültürel değişimin eşlik ettiğini söyledi. 
Muratpaşa Belediyesi’nin, Yeşild...

Tütüncü’den sağlıklı yaşama destek

Antalya Sağlıklı Yaşam Derneği’nin Mimar Sinan Kongre Merkezi’ndeki ‘Sağlıcakla Kal’ projesinin açılışında konuşan Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Kepezlilere sağlıklı bir yaşam sunmak için çalıştıklarını söyledi. 

Antalya Sağlıklı Yaşam Derneği&rsq...