loader
3 Günlük Bayramda Ulaşım Ücretsiz

3 Günlük Bayramda Ulaşım Ücretsiz

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait resmi plakalı toplu ulaşım araçları ve hafif raylı sistem üç günlük bayram tatilinde toplu ulaşımda ücretsiz yolcu taşıyacak.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, vatandaşların bayramlaşma geleneğini rahatça yerine getirebilmesi için ücretsiz ulaşım kararı aldı. Büyükşehir Belediyesi’nin işlettiği resmi plakalı otobüsleri, ANTRAY ile nostalji tramvayı 21-22 ve 23 Nisan’da üç günlük Ramazan Bayramı boyunca vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek. 
 


Etiketler: Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Başkan Böcek Konyaaltı Sahil Projesi’ndeki israfı sergiledi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediye tarafından 254 milyon liraya
tamamlanan Konyaaltı Sahil Projesi’nde maliyeti yüksek tutulan harcamaları örneklerle
açıkladı. 2020 birim fiyatı 53 lira olan bir tane beton dubanın yaklaşık 20 katı fiyata 1050
liraya, gün...

Çankaya’ya 6 bin m2 yeni park

Çankaya’ya 6 bin m2 yeni park


3 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi, Çankaya Mahallesi’nde 6 bin 200 metrekare (m2) alan üzerine kurulacak olan parkın yapımına başladı.

Kepez Belediyesi, bitki ve ağaç dikimleriyle ilçenin çehresini güzelleştirirken, mahalle parklarına yenilerin...

Korona virüs mantar üretimine engel olmadı

Antalya'da kültür mantarı üretiminin merkezi ve Türkiye genelinde üretimin yüzde 65'inin hakimi olan Korkuteli ilçesinde üretim ara vermedi. Nemli ortamlarda yetiştirilen ve üreticinin kilogramı 5,5 TL'den sattığı ürünler marketlerde 10 TL'ye kadar alıcı buluyor.

&n...