loader
3 Günlük Bayramda Ulaşım Ücretsiz

3 Günlük Bayramda Ulaşım Ücretsiz

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait resmi plakalı toplu ulaşım araçları ve hafif raylı sistem üç günlük bayram tatilinde toplu ulaşımda ücretsiz yolcu taşıyacak.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, vatandaşların bayramlaşma geleneğini rahatça yerine getirebilmesi için ücretsiz ulaşım kararı aldı. Büyükşehir Belediyesi’nin işlettiği resmi plakalı otobüsleri, ANTRAY ile nostalji tramvayı 21-22 ve 23 Nisan’da üç günlük Ramazan Bayramı boyunca vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek. 
 


Etiketler: Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Çocuklar Türkiye’nin güvencesi

Çocuklar Türkiye’nin güvencesi


6 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Anne Çocuk Eğitim Vakfı'yla (AÇEV) birlikte yürütülen 'Babalık Destek Programı' sertifika töreninde başarılı, mutlu ve çalışkan çocuklarının Türkiye’nin güvencesi olduğunu söyledi. 
Muratpaşa Belediyesi, ...

Kepez’in önceliği çalışanlarının güvenliği

Çalışanlarının haklarını alın teri kurumadan ödeyen Kepez Belediyesi,  çalışanlarının güvenliğine de büyük önem veriyor. Kepez Belediyesi’nde bin 965 personele İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi semineri verilirken, bin 924 personel de sağlık taramasından geçti.

Ke...

Kepez’in minderde sırtı yere gelmiyor 

Kepez Belediyesi’nin  spor okulları verdiği profesyonel ve kaliteli eğitimler ile spor alanında başarılara imza atan gençler yetiştiriyor. Özellikle güreşte elde ettiği başarılarla adını sıkça duyuran Kepez Belediyespor, katıldığı her müsabakada derece almayı başardı.
Kepez Belediyesi Spo...