loader
Başkan Uysal: “İnsanlarımızı kucaklıyoruz”

Başkan Uysal: “İnsanlarımızı kucaklıyoruz”

Buna en çok ihtiyacımız olan bir dönemde yaşıyoruz” dedi.Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL SEN) Antalya Şube Başkanı İlhan Karakurt, Yönetim Kurulu üyeleri Rıza Demir, Yavuz Erarslan, Memet Zengül, İlke Türkdoğan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Uysal’a içinde Atatürk fotoğrafının yer aldığı ay yıldızlı saat hediye edildi.

Karakurt, Başkan Uysal’ın demokrasi ve cumhuriyet değerlerine karşı gösterdiği sorumluluktan dolayı bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek “Bununla birlikte, Uysal’ın belediye çalışanlarının, kent halkının yaşamını kolaylaştıran sosyal hizmetler ve benzeri çalışmalarla da gösterdiği çaba ve gayreti kıymetlidir” dedi.

Başkan Uysal da “İnsanlarımızın tamamını kucaklayan bir yaklaşım içinde olmamız gerekiyor. Buna en çok ihtiyacımız olan bir dönemde yaşıyoruz. İşveren konumunda olan resmi özel bütün mekanizmaların, kurumların ve temsilcilerinin aslında toplumun bütün kesimleriyle dayanışma olması gereken bir dönemden geçiyoruz” diye konuştu.


Etiketler: başkan uysal muratpaşa belediye başkanı

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

İstanbul için kritik hafta

İstanbul için kritik hafta


5 yıl önce Best Haber

YSK'nin, 31 Mart'taki yerel seçimin ardından AK Parti ile MHP'nin İstanbul seçim sonuçlarına yaptığı olağanüstü itirazlarla ilgili son kararını bu hafta içinde vermesi bekleniyor.

Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) AK Parti ile MHP'nin İstanbul seçim sonuçlarına...

Renault’da Aralık ayında cazip fırsatlar

Renault, Aralık ayında Clio HB, Clio Sport Tourer ve Megane Sedan modellerinde cazip faiz oranları sunuyor.

Kampanya* dahilinde Clio HB, Clio Sport Tourer ve Megane Sedan, anlaşmalı kamu bankalarının sunduğu 50.000TL kredi 36 ay vade için 0,69 faiz fırsatı ile müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Renault, hafif ti...

MANAVGAT BELEDİYESİ ÜRETEREK TASARRUF EDİYOR

Manavgat Belediyesi, park ve yeşil alanlarda kullanılacak olan bitkileri

kendi imkanlarıyla seralarında yetiştirerek tasarruf ediyor.

Belediyecilik hizmetlerinde tasarrufu ve üretimi ilke edinen Manavgat

Belediyesi, Side Mahallesi ve Kum Mevki’ndeki şantiyesinde bulunan “Bitki

Üretim Tesi...