loader
Başkan Turgay Genç mezun olduğu Çağlayan Lisesinin Kariyer Günleri’ne katıldı

Başkan Turgay Genç mezun olduğu Çağlayan Lisesinin Kariyer Günleri’ne katıldı

Başarı hikayesini öğrencilerle paylaştı
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, mezun olduğu Çağlayan Lisesi'nin öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilik anılarını anlatan Başkan Genç, Çağlayan Lisesi'nin kuruluşunun 50. yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. 
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Çağlayan Lisesi'nin kuruluşunun 50. yılı dolayısıyla düzenlenen etkinliğe konuk oldu. Çağlayan Lisesi'nden mezun olan Başkan Genç, öğrencilerle keyifli olduğu kadar renkli bir sohbet gerçekleştirdi. 
Kariyer Günleri’nin ilk konuğu olarak Çağlayan Lisesi mezunu Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’i ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyleyen Okul Müdürü Mehmet Parin yaptığı açıklamasında, “Çağlayan Anadolu Lisesi köklü bir eğitim kurumu, bugüne kadar yüz binlerce öğrenci mezun etti. Bunlardan birisi de Döşemealtı İlçemizin belediye başkanı olan Mimar Turgay Genç. İstedik ki başarı hikayesini öğrencilerimizle paylaşsın. Son derece güzel ve verimli bir program oldu” dedi.
Çağlayanlı olmaktan gurur duyuyorum" diyen Başkan Genç, belediye başkanı oluncaya kadar geçen süreçte yaşadıklarını ve okul yıllarıyla ilgili anılarını anlattı.Gençlere tavsiyelerde bulunan Başkan Genç, " Lise öğrencisi olarak hepinizin hedefleri var. Bu hedeflere ulaşmak için çok çalışacaksınız. Çalışmadan bu hedeflere ulaşma imkanınız yok" diye konuştu.
Antalyaspor atkı ve forması talep eden öğrencileri kırmayan Başkan Genç, öğrencilerin sorularını da yanıtladı. Başkan Genç, öğrencilerden birisinin örnek aldığınız kişiler kimler sorusuna verdiği "Gazi Mustafa Kemal Atatürk" cevabı büyük alkış aldı. Öğrenciler ile Başkan Genç arasındaki kopya diyalogu ise gülüşmelere neden oldu.
 


Etiketler: Turgay Genç mezun olduğu lise Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç Çağlayan Lisesi'nin kuruluşunun 50. yılı kutlama etkinliği Döşemealtı Çağlayan Lisesi Çağlayan Lisesi Kariyer Günleri Çağlayan Lisesi Kariyer Günleri konuğu

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

KEPEZ'DEN 26 KİŞİYE İŞİTME CİHAZI

Kepez Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi, Beyazay Derneği ve Kulak İşitme Cihazı Uygulama Merkezi işbirliğiyle duyma engelli 26 kişiye işitme cihazı hediye edildi.

Sosyal bir projeye daha imza atan Kepez Belediyesi ile ilçede duymayan kalmayacak. Kepez Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi, Beyaza...

ANTALYA-OSCAR HATTI

ANTALYA-OSCAR HATTI


6 yıl önce Best Haber


55. Uluslararası Antalya Film Festivali’nde
Yarışan ve ödül alan 3 film Oscar yolunda
 
Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, 'Yabancı Dilde En İyi Film' dalında Oscar adaylarını açıkladı. Listede bu yıl 55. Uluslararası Film Festivali’nde yarışan ve ödül al...

Kemer’e dünya çapında arıtma tesisi


Altı arıtma üzeri amfi tiyatro

Büyükşehir Belediyesi Kemer’e dünyanın en modern arıtma tesislerinden birini kazandırmak için kolları sıvadı. Altı arıtma üstü yaşam alanı ve açık hava tiyatrosu şeklinde tasarlanan proje Kemer’e çok yakışacak. 

K...