loader
BAŞKAN ŞAHİN YAĞMUR, SOĞUK DİNLEMEDEN ÇALIŞIYOR

BAŞKAN ŞAHİN YAĞMUR, SOĞUK DİNLEMEDEN ÇALIŞIYOR

Aksu Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı AK Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Halil Şahin yağmur, soğuk demeden halkla bir araya geliyor, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Perşembe akşamı önce Yurtpınar’da toplantıya katılan Şahin, ardından şiddetli yağışa rağmen Kurşunlu halkıyla buluştu. Yağışlı ve soğuk havada vatandaşlar da Başkan Şahin’i yalnız bırakmadı. 
31 Mart yerel seçimleri öncesinde Aksu Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı AK Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Halil Şahin durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyor. Perşembe akşamı iki farklı mahallede toplantıya katılan Şahin’in ilk durağı Yurtpınar Mahallesi oldu. Ardından Kurşunlu halkıyla bir araya gelen Şahin, yağmur ve soğuk havaya rağmen kendisini dinlemeye gelen mahalle sakinlerine teşekkür etti. Toplantılarda Şahin’i AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci, MHP İlçe Başkanı Ahmet Bulut, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çalışır, meclis üyesi aday adayları da yalnız bırakmadı.
“FIRSATLARI İYİ DEĞERLENDİRDİK”
İlçe sakinlerine 5 yıllık süreçte yapılanları anlatan Şahin, “Bize verilen sürede sizlere mahcup olmamak için var gücümüzle çalıştık. Meclisimizde de meclis üyesi arkadaşlarımızla çoğu konuda uyum içinde olduk, Aksu’nun menfaati olan konular oy birliği ile geçti. Mecliste örnek bir dönem geçirdik. Çalışma dönemimizde hedefimiz ilçemizi doğru planlamak oldu. Şu an 30 bin dönümlük alanda imar çalışması yapıyoruz. Yöneticilikte amaç makamsa bir yere varılamaz, amaç hizmet etmek olmalı. Biz 5 yılı dolduruyoruz, bir gün dahi kendim için tatil yapmadım. Belediye işlerini bire bir takip ettim, vatandaş geldiği zaman benimle mutlaka görüşebildi. Belediye sadece yol, park yapmak değil, halkın da yanında olmak lazım. Her zaman yanınızda olmaya gayret ettim.” dedi.
EXPO 2016 TALİHİMİZ OLDU
Şehirlerin bir talihi olduğunu vurgulayan Şahin, Aksu’nun talihinin de EXPO 2016 olduğunu söyledi.  EXPO sayesinde fırsatları iyi değerlendirdiklerini dile getiren Şahin,  bu sayede Aksu’ya önemli yatırımlar geldiğini aktardı.Seçimlerde halka da büyük görev düştüğünü kaydeden Şahin, “Ülke hepimizin, Aksu hepimizin. Herkes ilçesine sahip çıkmalı. 31 Mart’ta hizmetlerimizi sürdürmeye, birlikte hareket etmeye, seçimi almaya talibiz. 5 yılı dolu dolugeçirdik, önümüzdeki 5 yılı boşa geçirmeyelim. Hizmetlerin devamı için bize destek olun” ifadelerini kullandı. 


Etiketler: BAŞKAN ŞAHİN Haberleri Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin projeleri Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Seçim Çalışmaları Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Çalışmaları Başkan Halil Şahin YurtpınarToplantısı

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Şehrin ortasında yemyeşil bir vaha 

Millet Bahçesi’nin güzelliği meydana çıkıyor Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Işıklar’da yıkılan stadyum alanı yerinde yapımına devam ettiği Millet Bahçesi çalışmalarında hızla sona yaklaşıldı. Otoparkı, peyzajı ve süs havuzu tamamlan projede nostaljik aç�...

Soğuk havada otobüse sığınan köpek içimizi ısıttı

Antalya’da sahibini kaybeden ve soğuk havada üşüyen köpek Varsak-Fakülte hattı arasında
sefer yapan 07 AU 0180 plakalı halk otobüsüne sığındı. Sevimli köpeği otobüsünde 1.5 saat
boyunca misafir eden sürücü Taner Özgün, sahibinin bulunması umuduyla Antalya<...

CHP HEYETİ SEL FELAKETİ YAŞANAN GAZİPAŞA’DA

CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, Gazipaşa'da yaşanan sel felaketi nedeniyle Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

İl Başkanı Ahmet Kumbul, İl Yöneticileri, İlçe Başkanı Ömer Güven, İlçe yöneticileri ve Büyükşehir Belediye...