loader
Antalya’nın Dijitalleşmesinin Yolu: KEP Sistem

Antalya’nın Dijitalleşmesinin Yolu: KEP Sistem

Kayıtlı Elektronik Posta (KEP), e-Tebligat, e-Fatura, e-Arşiv ve e-Saklama gibi hizmetler ile şirketleri dijitalleştiren Türkiye’nin öncü kurumu TÜRKKEP, BTvizyon Antalya 2020 toplantısında KEP’in önemi ve faydalarını anlattı. Etkinliğe katılan TÜRKKEP Genel Müdür Yardımcısı Olgar Ataseven, Antalya’da dijitalleşmenin KEP üzerinden olacağını vurguladı.

Konuşmasında KEP'in şirketler için önemine değinen TÜRKKEP Genel Müdür Yardımcısı Olgar Ataseven, "Devlet kurumları ve özel sektörün, dijital dönüşümlerini sağlaması ve kurumların global pazarda rekabet güçlerini artırmaları için KEP sistemi oldukça önemli bir misyon üstleniyor. Günümüzde kurum ve şirketlerin KEP ile entegrasyonunu tamamlaması, hız ve kontrolü kolaylaştırıyor. Her türlü ticari, hukuki yazışma ve belge paylaşımları gönderdiğiniz biçimde koruyan, alıcının kim olduğunu kesin olarak tespit eden, içeriğin kesinlikle değişmemesini ve içeriği yasal geçerli ve güvenli, kesin delil haline getiren KEP; kamu ve özel sektör temsilcilerinin yükünü azaltıyor" dedi.

Konuşmasında KEP sektörüne ilişkin verilere de yer veren Ataseven, “2019 yılında yüzde 25 büyüyen sektörümüzde toplamda 500 bin KEP hesabına ulaşıldı. Katma değerli hizmetler sayesinde KEP ileti trafiğinde ise yüzde 200’ün üzerinde büyüme gerçekleşti. 2020’de de KEP trafiğinde yüzde 100 büyüme bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 


Etiketler: KAYITLIELEKTRONİKDOSYA KEP ETEBLİGAT EARŞİV EFATURA TÜRKKEP OLGARATASEVEN AKDENİZ ANTALYA TEKNOLOJİ DİJİTAL İNSTAGRAM İNSTAGOOD FACEBOOK

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

8 Mart’ı kırmızı karanfillerle kutladılar

Muratpaşa Belediyesi Başkanvekili Hüseyin Sarı ve Muratpaşa’nın kadın belediye meclis üyeleri 8

Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla belediyenin kadın çalışanlarına karanfil hediye etti.

Muratpaşa Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü&rsquo...

Tütüncü; “Cumhurbaşkanımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum”

AK Parti tarafından yeniden aday gösterilen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, şahsına belediye başkanlığı adaylığının 3.kez tevdi edilmesinden dolayı büyük onur duyduğunu belirterek, “Cumhurbaşkanımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi. 
Cumhurbaşkanı ve AK Part...

DENİZ TİCARET ODASI BULUŞMA

DENİZ TİCARET ODASI BULUŞMA


7 yıl önce Best Haber

Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi 22. Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.  Meclis Başkanı Berna Küner Vanmannekes ‘in açılış konuşması ile başlayan toplantı, DTO Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin’in aylık faaliyetler hakkında Meclisi bilgilendirmesi ile devam etti.

Rek...