loader
Antalya’daki Yeni Yıl Etkinlik Alanı

Antalya’daki Yeni Yıl Etkinlik Alanı

Bu yıl 15 milyondan fazla turistin geldiği Antalya’da,  özellikle Noel tatili için de şehre gelen turistler, Marca Event tarafından ilk olarak düzenlenen Noel Kutlamalarına akın etti. 21 Aralıkta açılan etkinlik alanındaki noel çarşısını, yağmur ve fırtınaya rağmen 20 binden fazla turist ziyaret etti. Turistler yeni yıl marketinden noel hediyeleri aldı, dünya mutfağı ve  lokal lezzetlerden oluşan yemek alanında ise uzun kuyruklar oluşturarak yemek yediler.

Yeni Yıl Etkinlikleri Antalya’ya gelen turist sayısında artışa neden olacak!

Etkinliğin organizatörü Marca Event Yetkilisi Barış Yalaz, Organizasyon sayesine sadece Rusların değil Avrupalıların da ilgisini çektiklerini ifade etti. Yalaz; “Bu etkinlik vesilesiyle ülkemize hem Avrupa'dan hem de Rusya'dan daha çok turisti çekmiş olacağız. Kış turizmini artırmak adına bu tarz etkinlikler Antalya için çok değerli. Şehrimizde yılda 15 milyon gibi ciddi sayıda turist ağırlıyoruz. Herkesin ortak isteği bu turistlerin şehre inmeleri, daha çok döviz harcamaları ve kışın da şehrimize gelmeleri. Bu tür etkinlikler sayesinde bunu başaracağımıza inanıyorum. dedi.

Yeni Yıl Alışverişi için Herşeyin Olduğu Etkinlikte, Yüzlerce Hediye Dağıtılacak!

Konyaaltı Aktur’dak etkinlik alanına gelen konuklar;  konserler, gösteriler, çocuklar için eğlenceli atölyeler, kar şovları ve ışık gösterileriyle eğlenceli zamanlar geçiriyorlar. Etkinlik boyunca katılımcılara yüzlerce hediye dağıtılacak. En çok çocukların eğleneceği Noel Kutlamaları’nda,  gelen misafirler, Noel Baba evinde bulunan dilek kutusuna ‘Noel Babaya Mektup’ konseptiyle 3 hayalini yazıyor. Daha sonra bu mektuplar arasından yapılacak çekiliş sonunda 202 şanslı misafir çeşitli hediyeler kazanacak. Organizasyonun son gününde 31 Aralık gecesi saat 22:00-01:00 arasında havai fişek gösterileri ve ünlü DJ’lerin performanslarıyla düzenlenecek olan büyük bir yeni yıl partisiyle 2020’ye girilecek.


Etiketler: YENİYIL NOELTATİLİ MARCAEVENT NOELÇARŞISI ANTALYATURİST AKTURPARK KONYAALTI AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

YEŞEREN ÇOCUKLAR PROJESİNDEN OTİZME MAVI IŞIK

Antalya Valisi Münir KARALOĞLU önderliğinde Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü (BATEM) ve Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülen ‘Yeşeren Çocuklar Projesi’ bu hafta Antalya ...

Dokuma Fabrikası Camii yeniden ibadete açıldı 

Kepez Belediyesi’nin halkın kullanımına açtığı Dokumapark’ta bulunan ve tarihe tanıklık etmiş Dokuma Fabrikası Camii, restorasyon çalışmalarının ardından yeniden ibadete açıldı. 
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, şimdide Dokuma Fabrikası çalışanlarının maaşlar...

Büyükşehir çölyak hastalarının umudu oldu

Hayata geçirdiği projelerle toplumun her kesimine el uzatan Antalya Büyükşehir Belediye
Başkanı Muhittin Böcek, çölyak hastalarına da duyarsız kalmadı. Ömür boyu glutensiz
gıdalarla beslenmek zorunda olan çölyak hastalarının sesine kulak veren Büyükşehir
Bele...