loader
Ansiad tarih klübünde imza günü

Ansiad tarih klübünde imza günü

ANSİAD Tarih Kulübü üyesi Aylin Özsancak Sağdıç, yeni çıkan ‘İçimizde Bunca Yalnızlık Sırasını Beklerken’ isimli kitabını kulüp üyeleri için imzaladı.

ANSİAD üyelerinin kültürel ve sosyal açıdan gelişmesine katkıda bulunmak için ANSİAD Geçmiş Dönem Başkanı Bekir Bülend Özsoy koordinatörlüğünde, ANSİAD üyelerine ve eşlerine yönelik ‘Tarih Sohbetleri’nin gerçekleştirildiği ANSİAD Tarih Kulübü'nde ANSİAD üyesi Kadir Sağdıç’ın eşi, yazar Aylin Özsancak Sağdıç, yeni çıkan ‘İçimizde Bunca Yalnızlık Sırasını Beklerken’ isimli kitabını kulüp üyeleri için imzaladı.


Etiketler: Aylin Özsancak Bekir Bülend Özsoy ANSİAD Tarih Kulübü akdeniz antalya

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Ekrem İmamoğlu devretmesi için Esenler Otogarı yönetimine 3 gün süre verdi

İBB, sözleşmesi sona ermesine rağmen Esenler Otagarı'nın işletmesini devretmeyen Uluslararası Anadolu ve Trakya Otobüsçüler Derneği ile Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş.'ye ihtarname gönderdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) sözleşmesinin bitmesine rağmen Bayrampaşa'...

​VODAFONE YANIMDA’YA “YILIN MOBİL UYGULAMASI” ÖDÜLÜ

 Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, ulusal ve uluslararası düzeydeki başarılarına bir yenisini daha ekledi. Vodafone’un, müşterilerine tüm işlemlerini tek platformdan yapabilme kolaylığı sunan Vodafone Yan�...

 Büyükşehir içme suyu alt yapısına neşter vuruyor
Kepez ve Muratpaşa'da
kapsamlı çalışma başlıyor
 
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Kepez ve Muratpaşa'da k...