loader
'Ankara'dan talimat var': AKP'ye karşı olan işten atılıyor

'Ankara'dan talimat var': AKP'ye karşı olan işten atılıyor

AKP'li olmayan isimlerin işlerine son veriliyor. Son olarak Odatv yazarı Ayşe Baykal ile kardeşi Hanife Baykal’ın Bağcılar Belediyesi'ndeki işine son verilirken, Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar'ın oğlunun Borsa İstanbul'daki işine de son verildi.

AKP’li Bağcılar Belediyesi OdaTV yazarı Ayşe Baykal ile kardeşi Hanife Baykal’ın işine son verdi. Baykal, işten çıkarılma gerekçelerinin Ekrem İmamoğlu hakkında yazdığı bir yazı olduğunu söyledi. Ayşe Baykal işten çıkarılış gerekçelerinin sosyal medya hesabı üzerinden anlattı. “Üzgünüm ve özür dilerim, kardeşim; hayatını altüst ettiğim ve sevdiğin işinden ayrılmana sebep olduğum için” diyen Ayşe Baykal, “Bugün, Türkiye Beyazay Derneği İstanbul Şube Başkanı kardeşim Hanife aranarak benim kaleme aldığım ‘Ekrem İmamoğlu’na oy vermedim ama...’ başlıklı yazım ve OdaTV yazarlığım gerekçe gösterilerek projenin sonlandırıldığı bildirildi. Hanife ile benim işime son verilerek protokolün iptal edildiği bildirildi” dedi. 300’e yakın engellinin iş sahibi olmasına öncülük ettiklerini anlatan Baykal, “Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı’nın ‘Onları görmek istemiyorum, Engelliler Sarayı’na gelmesinler artık’ sözünü dişini tırnağına takarak bunca yıl çalışan kardeşim hak etmiyor. Her şeyin bir adabı var. Çalışmak istemiyorsanız bunu usulüne uygun bildirirsiniz. Belediyeye bağlı kurumlar başkanların şahsi mülkü değildir” ifadelerini kullandı.

SAADET PARTİSİ İSTANBUL ADAYININ OĞLUNUN İŞİNE DE SON VERİLDİ

Milli Gazete'nin haberine göre Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar'ın oğlunun Borsa İstanbul'daki işine de son verildi. Kurum müdürlerinin Gökçınar'ın oğluna "Biz senden memnunuz ama Ankara'dan talimat var. Yapacak bir şey yok" dedikleri iddia edildi.

Konuya ilişkin Saadet Partisi'nden yapılan açıklamada, "Son zamanlarda Saadet Partisi mensuplarına çeşitli kurumlarda uygulanan mobbing ve işten çıkarma aralıksız devam ediyor. Son olarak Saadet Partisi İBB adayı Necdet Gökçınar’ın Borsa İstanbul'da uzman yardımcısı olarak çalışan oğlunun işine askerlik görevinden döndüğü 24 Nisan 2019 tarihi itibariyle son verilmiştir. Alınan bu kararın siyasi olduğu aşikardır. Bu Ve buna benzer kararların hiç biri Saadet Partilileri inandıkları yoldan geri çeviremeyecektir" denildi.

KAYNAK ;HURRİYET.COM.TR

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız;http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/siyaset/1391572/_Ankara_dan_talimat_var___AKP_ye_karsi_olan_isten_atiliyor.html


 


Etiketler: SİYASET AKP TÜRKİYE

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

İsmi kesinleşen İsmail Küçükkaya’dan ilk açıklama

AK Parti adayı Binali Yıldırım ile CHP adayı Ekrem İmamoğlu’nun ortak yayınını yönetecek olan İsmail Küçükkaya isminin kesinleşmesinin ardından bir açıklama yaptı.

FOX TV Çalar Saat programı sunucusu ve gazeteci İsmail Küçükkaya, Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu&rs...

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, Serik'te sebze meyve halini ziyaret ederek tarım üreticilerinin ve hal komisyoncularının sorunlarını dinledi. Başkan Bayar, "Tarım sektörü kan ağlıyor, saray rejimi görmezden geliyor" dedi

 

Cumhuriyet Halk Parti...

Washington üzerinden iktidara gelmeye çalışma

AK Parti Yenişehir 6. Olağan İlçe Kongresinde konuşan Efkan Ala, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, “Ülkeyi yönetmek istiyorsan kongrelerine git oradan da sandığa oradan da iktidara gelmeye çalış. Washington üzerinden iktidara gelmeye çalışma. Ülkesine hainlik yapa...