loader
Alkan ve Taksici Birliği

Alkan ve Taksici Birliği

As Taksi tarafından düzenlenen kahvaltıya; Antalya Şoförler Odası Başkan Adayı Mehmet Ali Alkan'ın eşi Ayşe Alkan,  Oda Yönetim Kurulu katıldı.  Kahvaltıya farklı duraklardan pek çok durak başkanı ve taksici esnafı da eşlik etti. Kırkpınar Baş Pehlivanı Ali Gürbüz’ de düzenlenen kahvaltıda yer aldı. 
Açılış konuşmasını yapan Ayşe Alkan; As TaksiAilesi’ne ev sahipliği için teşekkür etti.Mehmet Ali Alkan'ın tutukluluk süreci hakkında konuşan Alkan, 6 Ekim'de ki Şoförler Odası seçiminde desteklerini esirgememeleri için ricada bulundu.


Alkan; “Ben, Mehmet Ali Alkan’ın eşi Ayşe Alkan .Eşim 84 gündür üzerine atılan bir iftira yüzünden tutukludur. Hüküm giymemiş, ilk mahkemesi olmamış, cezası kesinleşmemiştir.25 Ekim’de ilk mahkemesine çıkacak ve kendini savunacaktır. Bunun yanı sıra 6 Ekim’de seçim kampanyası düzenlenmiştir” dedi. 
Mehmet Ali Alkan’ın selamıyla birlikte “Bu zor günümde esnafım beni buraya getirdiği gibi burada da elimi tutacaktır.” sözlerini de iletti.
“Kendisinden tuz tanesi kadar şüphem olsaydı, bugün sizin karşınızda olmazdım. Bugün burada bir anne, bir eş olarak,çocuklarım için destek olmanızı istiyorum. Odanıza sahip çıkın, başkanınıza sahip çıkın. Bu olağanüstü seçim hepimizin kadrini belirleyecek. Şuan bir oy, bin oydur” sözlerinin ardından katılan herkese teşekkür etti. Kahvaltı fotoğraf çekimiyle son bulurken durak ziyaretlerine devam edildi.
 


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

ÇÖP KONTEYNERLERİNE ÖZEL TEMİZLİK.

Muratpaşa Belediyesi, hava sıcaklıkların yükselmesiyle birlikte çöp konteynerlerinde

yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dezenfekte ve yıkama işlemlerini sıklaştırdı.

Muratpaşa Belediyesi; çöp konteynerlerini kötü koku, kirlilik ve bakterilere karşı rutin

yıkama ve dezenf...

KEMER YENİ MİSAFİR PROFİLİ ÜRETMEK ZORUNDA!

Limak Turizm Grubu Koordinatörü Kaan Kaşif Kavaloğlu, Kemer turizmindeki gelişmeleri Halil Öncü’ye değerlendirdi.

Kemer’de bulunan otelimiz Avrupa’nın son kalelerinden bir tanesi!

Özellikle son beş yılda Kemer bölgesinin sadece BDT ülkeleri ve yurt içi ...

Kadın sağlığı merkezi tırı Kemer'de

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer’de hizmete başlayan Kepez

Belediyesinin ‘Kadın Sağlığı Merkezi Tırı’nı ziyaret etti.

Kepez Belediyesi'nin içerisinde tıbbi cihazlar ile sağlık görevlilerinin olduğu

gezici 'Kadın Sağlığı Merkezi Tırı', Kemer’d...