loader
Alkan ve Taksici Birliği

Alkan ve Taksici Birliği

As Taksi tarafından düzenlenen kahvaltıya; Antalya Şoförler Odası Başkan Adayı Mehmet Ali Alkan'ın eşi Ayşe Alkan,  Oda Yönetim Kurulu katıldı.  Kahvaltıya farklı duraklardan pek çok durak başkanı ve taksici esnafı da eşlik etti. Kırkpınar Baş Pehlivanı Ali Gürbüz’ de düzenlenen kahvaltıda yer aldı. 
Açılış konuşmasını yapan Ayşe Alkan; As TaksiAilesi’ne ev sahipliği için teşekkür etti.Mehmet Ali Alkan'ın tutukluluk süreci hakkında konuşan Alkan, 6 Ekim'de ki Şoförler Odası seçiminde desteklerini esirgememeleri için ricada bulundu.


Alkan; “Ben, Mehmet Ali Alkan’ın eşi Ayşe Alkan .Eşim 84 gündür üzerine atılan bir iftira yüzünden tutukludur. Hüküm giymemiş, ilk mahkemesi olmamış, cezası kesinleşmemiştir.25 Ekim’de ilk mahkemesine çıkacak ve kendini savunacaktır. Bunun yanı sıra 6 Ekim’de seçim kampanyası düzenlenmiştir” dedi. 
Mehmet Ali Alkan’ın selamıyla birlikte “Bu zor günümde esnafım beni buraya getirdiği gibi burada da elimi tutacaktır.” sözlerini de iletti.
“Kendisinden tuz tanesi kadar şüphem olsaydı, bugün sizin karşınızda olmazdım. Bugün burada bir anne, bir eş olarak,çocuklarım için destek olmanızı istiyorum. Odanıza sahip çıkın, başkanınıza sahip çıkın. Bu olağanüstü seçim hepimizin kadrini belirleyecek. Şuan bir oy, bin oydur” sözlerinin ardından katılan herkese teşekkür etti. Kahvaltı fotoğraf çekimiyle son bulurken durak ziyaretlerine devam edildi.
 


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

TAFED fuara damgasını vurdu

TAFED fuara damgasını vurdu


6 yıl önce Best Haber

15-18 Ocak 2020 tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilen 27.Uluslararası Gıda ve

İçecek İhtisas Fuarı ile 31 Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas

Fuarı’na “Yaşasın Anadolu” temasıyla katılan Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED),

fuara damgas�...

Lukas Josef Podolski sağlık kontrolünden geçti

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un renklerine bağladığı Lukas Josef Podolski, Memorial Antalya Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

2015 yılında Galatasaray’da forma giymeye başlayan Polonya asıllı Alman futbolcu, 2017 yılında...

Başkan Böcek “Turizm birliği kuracağız”

Alanya’da turizmcilerle bir araya gelen Başkan Muhittin Böcek, “Turizmcilerin sorunlarını
çözmek üzere Büyükşehir Belediyesi olarak denize kıyısı olan bütün ilçelerimizi tek çatı
altında toplayacak büyük bir birlik kuracağız” dedi.
Antalya B...