Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Toptancı Hal Kompleksi Projesi inşaatında yüzde 70'lik kısım geçildi. Yaklaşık 100 milyon TL yatırım bedelli projede 159 işyeri yer alacak.
Dijitalleşme stratejileri doğrultusunda Nisan 2018’de sigorta sektörünün ilk yapay zekâ uygulaması ADA’yı (Aksigorta Dijital Asistan) başlatan Aksigorta, 2 yılda 3 milyon başarılı işlem gerçekleştirdi.
Yeni nesil sigortacılık dönemini başlatan ve dijitalleşmeyle birlikte sigortacılığ...
Başkan Hakan Tütüncü, farkındalık oluşturmak amacıyla atıl haldeki 540 dönüm araziye buğday ektiklerini anımsatarak, “Bu farkındalık şimdiden oluştu. Biz 540 dönüm araziyi ekince, hemşehrilerimiz de önceki yıllarda değerlendirmedikleri arazilerini ekmeye başladılar.” dedi.
Kepe...
Dünyanın en büyük lastik üreticisi Michelin, Viyana merkezli lojistik şirketi Bulung Lojistik şirketi ile işbirliği gerçekleştirdi. Bu işbirliği ile Bulung Lojistik’in araç filo lastik yönetimi, verimliliği, güvenliği ve bakımını Michelin üstlenecek.
Hem verimliliğe hem...
0 Yorum