loader
Akdeniz Üniversitesinin Gururu UNIFM 91.3

Akdeniz Üniversitesinin Gururu UNIFM 91.3

Akdeniz Üniversitesi Radyosu 3. Müzikonair Radyo Ödülleri yarışmasında “En İyi Üniversite Radyosu” kategorisinde birinci oldu. Böylece Akdeniz Üniversitesi ve İletişim Fakültesinin marka değeri haline gelen UNIFM91.3 yayın hayatına başladığı günden bugüne değin kazandığı pek çok ödüle bir yenisini daha eklemiş oldu.
Akdeniz Üniversitesi Radyosu geçen yıl 2. olduğu Müzikonair yarışmasında bu yıl işi şansa bırakmayarak birincilik için tüm öğrencilerle birlikte organize bir çalışma yürüttü. Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nun ve Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal’ın da destek verdiği kampanya sonunda UNIFM91.3 ödül koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi.
2000 yılında kampüsteki Atatürk Konferans Salonu’ndan FM Bandı 91.3 frekansından yayın hayatına başlayan Üniversite FM, her yıl onlarca radyocu adayı öğrencinin program yaptığı, sesini kullanmayı öğrendiği ve diksiyonunu düzelttiği bir mekana dönüştü. Programcı adayı öğrenciler, kendilerini geliştirme fırsatı sunan radyolarıyla aralarında çok sıkı bir bağ olduğunu söylüyor. Kazandıkları her ödülün kendilerini motive ettiğini ifade eden öğrenciler, kendilerini geliştirmek ve Akdeniz Üniversitesi’ne yeni ödüller kazandırmak için UNIFM91.3’ten tüm Antalya’ya mutluluk yaymaya devam edeceklerini dile getirdiler.


Etiketler: Akdeniz Üniversitesi Radyosu 3. Müzikonair Radyo Ödülleri yarışması “En İyi Üniversite Radyosu Yarışma sonucu Akdeniz Üniversitesi Radyosu Frekansı Müzikonair Radyo Ödülleri yarışması

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

ANTALYA'DA ULAŞIMA BÜYÜK YENİLİK

ANTALYA'DA ULAŞIMA BÜYÜK YENİLİK


7 yıl önce Best Haber

Antalya’da ulaşımda büyük kolaylıklar sağlayan Başkan Türel, 23 Mart Cumartesi’den itibaren (yarın) ulaşımın kent merkezinde AU plakalı otobüslerde, siyah resmi plakalı otobüslerde ve raylı sistemde ücretsiz olacağını müjdeledi.

Antalya Büyükşehir ...

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN GENÇ KADINLARA EVLİLİK OKULU

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN GENÇ KADINLARA EVLİLİK OKULU

Manavgat Belediyesi Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi’nde sağlıklı

ailelerin temellerini atacak eğitimler verilmeye devam ediyor. Merkezde şimdi

de evlenme hazırlığı yapan 18 yaş üzeri genç kadınları bilinçlendirip,...

Önce Yaya Finike'de de hayata geçiyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, İçişleri Bakanlığı tarafından 2019’un “ Yaya Öncelikli
Trafik Yılı “ ilan edilmesinin ardından ilçelerde okul önleri ve trafik ışıklarının bulunmadığı
kavşaklarda “ Önce Yaya” görselleri çiziyor. Proje Finike&rsq...