loader
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI PROJE

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI PROJE

Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri kalpleri ve yürekleri ısıtan anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Öğrenciler “Minik Ellerimiz, Bizim Geleceğimiz” adlı proje ile Siirt Şirvan Cumhuriyet Ortaokulu’nda ihtiyacı olan minik ellere yardım eli uzattı.

Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri, “Gözlerindeki Işık, Gülüşlerindeki Umut Olalım” sloganıyla gönüllülük esasıyla yürüttükleri proje kapsamında kışlık kıyafet, ayakkabı, kırtasiye malzemesi, eğitici oyuncaklar ve okuma kitapları topladı. Projeyi gerçekleştiren öğrenciler, yardım toplama sürecini hızlandırmak ve projeye destek verecek gönüllü öğrenci sayısını arttırmak için okulda yaptıkları tanıtım faaliyetleri ile kısa bir süre içerisinde hedefledikleri yardım sayısına ulaştılar.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim görevlilerinden ve öğrencilerinden tam destek alan proje kapsamında toplanan malzemeler, Siirt’te 260 öğrencisi olan bulunan Şirvan Cumhuriyet Ortaokulu’na gönderildi. Aldıkları hediyelerle mutlulukları yüzlerinden okunan ortaokul öğrencileri Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencilerine teşekkürlerini iletti.


Etiketler: Antalya Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO gönüllülük

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Antalya'da Evden Çıkamayanlara Sağlık Hizmeti

Antalya Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgınında evde bakıma ihtiyaç duyan hasta vatandaşlara kesintisiz sağlık hizmetini sürdürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgınında evde bakıma ihtiyaç duyan hasta vatandaşlara kesintisiz sağlık hizmetini sürdü...

AKSU ZABITADA’DAN KURBAN DENETİMİ

AKSU ZABITADA’DAN KURBAN DENETİMİ


5 yıl önce Best Haber

Aksu Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hazırlıklarını tamamladı.

Belediye ekipleri, ilçe sakinlerinin huzurlu bir bayram geçirmesi için gerekli önlemleri

alırken, kurban satış ve kesim yerlerini de belirledi.

Aksu’da kurban satış noktaları, Barbaros Mahallesi Serik...

Belediye personeline iş güvenliği eğitimi  

Belediye personeline iş güvenliği eğitimi  

Kepez Belediyesi tarafından, çalışan personele 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği ile 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” semineri verildi.

Temel İş Sağlığı ve G&uum...