loader
Kepez’de 23 Nisan Şenliği

Kepez’de 23 Nisan Şenliği

Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Dokumapark’ta Çocuk Şenliği düzenledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kepez’de büyük bir coşkuyla kutlandı. Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Dokumapark’ta çocuklar için dolu dolu bir etkinlik programı hazırladı. Dokumapark’taki binlerce oyuncağa ev sahipliği yapan Anadolu Oyuncak Müzesi bahçesinde düzenlenen şenlikte çocuklar gönüllerince eğlenme imkanı buldular. Kepez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce hazırlanan ve 2 gün süren rengarenk etkinliklerle çocuklar bayram sevincini dolu dolu yaşadılar. Çocuklar, 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde sahne gösterileri, konserler, balon parklar, ahşap oyun stantları ve birbirinden güzel atölye çalışmalarıyla buluştu.


Etiketler: Kepez Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

İnternetten 'Yemelik Toprak' Satışı

Sosyal paylaşım sitelerinde 'yemek' amacıyla toprak satışının yapılması dikkat çekti. Çeşitli ülkelerden ve bölgelerden killi toprak, tebeşir gibi ürünler getiren ve bunları kargo ile satışa sunan hesaplar, "steril" olduğunu iddia ettiği bu toprakları Pika sendromu olan hastalara satarak...

Çukurbağ'ın su sorunu çözüldü
...
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı 25. Yaş Gününü Kutluyor

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın Pera Müzesi Oditoryumu’nda 25’inci kuruluş yılını kutladığı 23 Ocak 2020 Perşembe akşamı, aralarında iş, akademi ve sanat dünyasından pek çok ismin de bulunduğu davetliler duygu dolu anlar yaşadılar.

Çeyrek asra damga vuran olayl...

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Kaş'ta gerçekleştirdiği çalışma ile içme suyu sorunu yaşayan bir bölgenin daha mağduriyetini giderdi.