loader
11 GELENEKSEL OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ŞENLİKLERİ

11 GELENEKSEL OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ŞENLİKLERİ

Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her yıl okul öncesi eğitimin güçlendirilmesi ve yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmak ve okul öncesi eğitimin önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen “11. Geleneksel Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri” renkli görüntülere sahne oldu.

Okul Öncesi Şenliklerine; Aksu Kaymakamı Aydın Ergün ve eşi Necla Ergün, Aksu Belediye Başkan Vekili Emin Bal, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'in eşi Ümmü Şahin, Belediye Başkan Yardımcıları Hakkı Çoşgun ve Celil Gökçen, AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci, MHP İlçe Başkanı Ahmet Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen, Belediye Meclis Üyeleri, Aksu protokolü ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen günün anlam ve önemi belirten bir konuşma yaptı. Gökçen konuşmasında ilçede okul öncesi eğitime büyük önem verdiklerini ve son yıllarda bu konuda ciddi anlamda artış sağlandığını söyledi. Okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması gerektiğini söyleyen Aksu Kaymakamı Aydın Ergün ise “Okul öncesi eğitimde okuyan öğrencilerimizin eğlenerek öğrenmelerini sağlamak ve ilçe genelinde farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen bu şenliği çok önemli buluyorum. Bu şenlikler eğitime küçük yaşta başlamanın ne derece güzel sonuçlar verdiğinin birer ispatı” dedi.

Kaymakam Ergün konuşmasının ardından, İstiklal Marşı okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere plaket takdim etti. Birbirinden renkli gösterilerini sunan öğrenciler, izleyenler tarafından büyük beğeni toplarken, alanda kurulan Kızılay çandırında ise ziyaretçiler kan bağışında bulundu.

AKSU ORTAOKULU KERMESİNE KATILDILAR

11 Geleneksel Okul Öncesi Şenliklerinin ardından, Aksu Belediye Başkan Vekili Emin Bal, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'in eşi Ümmü Şahin, Aksu Belediye Başkan Yardımcıları Hakkı Çoşgun, Celil Gökçen ve Meclis Üyeleri Aksu Ortaokulu tarafından düzenlenen kermese katılarak, öğrencilerle bir araya geldi.

 

 


Etiketler: AKSU ANTALYA ÜMMÜ ŞAHİN HAKKI COŞGUN CELİL GÖKÇEN İSTİKLAL MARŞI AKP MHP

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Antalya'da Evden Çıkamayanlara Sağlık Hizmeti

Antalya Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgınında evde bakıma ihtiyaç duyan hasta vatandaşlara kesintisiz sağlık hizmetini sürdürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgınında evde bakıma ihtiyaç duyan hasta vatandaşlara kesintisiz sağlık hizmetini sürdü...

Tütüncü, “TOKİ yok, kat eksiltme yok”

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Mart Ayı meclis toplantısında Barış, Çankaya, Esentepe, Kazım Karabekir ve Yavuz Selim Mahallelerini ilgilendiren imar planı revizyonu ile ilgili önemli açıklamalar da bulundu. Tütüncü, “Kimsenin endişesi olmasın. Kat eksiltme yok. TOKİ yok. Kat sayı...

Antalya’da Sahte İçki Üreten Şahıslar Yakalandı

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce sahte içki üretimi yaparak bu içkileri piyasaya süren şahıs ve organizasyonlara yönelik yapılan çalışmalarda;
Konyaaltı il&ccedi...