loader
1 puan aldığımız için sevinçliyiz

1 puan aldığımız için sevinçliyiz

Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş ile 0-0 berabere kalan Teleset Mobilya Akhisarspor'da başkan Hüseyin Eryüksel, 1 puan aldıkları için sevinçli olduklarını söyledi. 

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Eryüksel, "Zor bir maçtı. Beşiktaş iyi bir takım. Böyle bir puana ihtiyacımız var. İki haftadır mağlubuz. Biz 1 puan aldığımız için sevinçliyiz. İnşallah bu bize moral olur. Ligde daha da puanlar alarak yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu.

Maçın hakeminin 7 dakikalık uzatmasını çok bulduğunu söyleyen Hüseyin Eryüksel, "Ben pozisyonları bilmiyorum ama kırmızı kart doğru mudur değil midir bakacağız. 7 dakika uzatma hariç iyi bir maçtı. Bana fazla geldi. Özel maçlarda 6'şar oyuncu değişiyor. Onlarda bile uzatma var mıdır yok mudur bakmak lazım. İnşallah doğrudur. Hakem adına söylüyorum iyi niyetliydi." ifadelerini kullandı.


Etiketler: süperlig beşiktaş maç eryüksel

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

İşte Galatasaray'la Monaco arasındaki Falcao pazarlığının perde arkası

Galatasaray, dün hem Monaco ile hem de Falcao ile bir kez daha görüştü. Pazarlık gece boyunca devam etti. Falcao'da sorun yok. Para isteyen Monaco geri adım atmadı. Bugün imzalar atılacak

Transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala Galatasaray'da forvet mesaisi dört koldan sürü...

Kepez’in pota sultanları zirve yarışında

Kepez’in pota sultanları zirve yarışında

Aynı zamanda U18 takımında oynayarak Türkiye’nin ilk 12 takımı arasında yer alan Kepez’in U16 kız basketbol takımı, kendi yaşıtlarıyla oynayacağı Türkiye Şampiyonası’nda zirveyi hedefledi

Anadolu Şampiyonasında namağlup tamamlayan Kepez Be...

NURİ ÖZALTIN GOLF TURNUVASI BAŞLIYOR

Avrupa’nın en büyük amatör golf etkinliklerinden biri olan “Nuri Özaltın Memorial Golf Trophy” 25 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında Gloria Golf Kulübü sahalarında dördüncü kez düzenleniyor.

Türkiye Golf Federasyonu’nun resmi turnuvası olan “Nuri Özalt...