loader
İstiklal marşının kabulü..

İstiklal marşının kabulü..

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Türk Grubu Başkanı Atay Uslu İstiklal Marşı’nın Kabulünün 98. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti:

Milli mücadele ruhu, milletimizin vatan sevgisi ve istiklal aşkı, en veciz ifadesini İstiklal Marşı'mızın mısralarında bulmuştur. Vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy, azimle, inançla, büyük fedakârlıklarla yürütülen istiklal mücadelemizi, yazdığı muhteşem mısralarla destanlaştırmış ve ebedileştirmiştir.

Aziz milletimizin milli ve manevi değerlerini, acılarını ve duygularını yüreğinde hisseden Mehmet Akif Ersoy, bilgisini, heyecanını, umudunu milletiyle paylaşmış; diriliş harekâtının başlamasına, milli mücadele ruhunun alevlenmesine de öncülük etmiştir.

İstiklal Marşımızın kabulünün 98. yıldönümünde, milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy başta olmak üzere, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyor, tüm vatandaşlarıma sevgi ve selamlarımı sunuyorum. 


Etiketler: AKARTİ ATAYSLU İSTİKLALMARŞININKABULÜ MEHMETAKİFERSOY MİLLİMÜCADELE AKDENİZ ANTALYA ANTALYAHAKKINDA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Muhittin Böcek, “Kazanan Antalya’mız olmuştur” 

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen 2019 Yılı Mali Seçimleri sonuçlarına göre Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olan Muhittin Böcek, hem Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına hem de Antalyalılara seslendi…

Antalya’nın 19 ilçesinde, 913 mahallesin...

BAŞKAN ŞAHİN’DEN COŞKULU SEÇİM OFİSİ AÇILIŞI

Aksu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Halil Şahin, Pınarlı’da bulunan seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Coşkulu açılışa ilgi de yoğun oldu.  Açılışa Dış İşleri BakanıMevlüt Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan�...

YÖRÜKLÜĞÜN GEÇMİŞİ VE ÖNEMİNİ KONUŞTULAR

YÖRSİAD( Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği )  yeni dönem ilk Olağan Toplantısı’nı Best Western Plus KhanHotel’de gerçekleştirdi.
Üyelerarası Kaynaşma Toplantısı'nınkonukları Sanatçı Sümer Ezgü ve Akdeniz Üniversitesi YÖRKAM (Akdeniz Üniversites...