loader
BAŞKAN ŞAHİN’DEN COŞKULU SEÇİM OFİSİ AÇILIŞI

BAŞKAN ŞAHİN’DEN COŞKULU SEÇİM OFİSİ AÇILIŞI

Aksu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Halil Şahin, Pınarlı’da bulunan seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Coşkulu açılışa ilgi de yoğun oldu.  Açılışa Dış İşleri BakanıMevlüt Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, İl Kadın Kolları Başkanı Tülay BeşkonakÖzçay, AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci, MHP İlçe Başkanı Ahmet Bulut, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çalışır, meclis üyesi aday adayları, parti teşkilâtları ve vatandaşlar katıldı. 

Açılışta ilk konuşmayı yapan AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci, ”Coşkuyla, sevgiyle seçimin startını veriyoruz. Aksu’da Halil Başkana, Büyükşehir’de Menderes Başkana oy vererek onları yeniden hizmetin başına getireceğiz.” dedi. MHP İlçe Başkanı Ahmet Bulut ise konuşmasında “Cumhur ittifakına destek olmak demek; ülkeye destek olmak, geleceğimize sahip çıkmak demektir. Hepinizin Cumhur İttifakına desteğini bekliyorum” şeklinde konuştu. 

ŞAHİN, “AKSU’DA BİR MİLAT YAŞANDI”

Aksu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Halil Şahin halka hitaben yaptığı konuşmasında Aksu’da kronik hale gelen sorunların bu dönemde çözüme kavuşturulduğunu aktardı. Şahin, “Cumhur İttifakının temeli 15 Temmuz’da atıldı, ittifak ruhuna uygun hareket edersek başarılı oluruz. Aksu’da yıllardır çözülemeyen Çalkaya sorunu, Atatürk Mahallesindeki mülkiyet sorunları iki özel kanun çıkartılarak çözüldü. Hastane inşaatımız devam ediyor, 6 parka 54 park ekledik, hiç kapalı pazar yokken ilçemize kapalı pazarlar yaptık, Macun deresini ıslah ettik. Aksu’da birlikte çalışırsak şehirleşiriz, Aksu’da birlikte çalışırsak büyük sorunları çözebiliriz. Bu dönem hükümetimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve Aksu Belediyemizin çalışmalarıyla Aksu’da milat oldu. Bu üçlü konjonktür devam ederse, Ben değil Biz demeye devam edersek yapamayacağımız hizmet yok.” dedi. 
TÜREL, "HİZMETLERİ SİZİN DESTEKLERİNİZLE YAPTIK”
Türkiye’de 2 mahallesine özel kanun çıkarılan tek ilçenin Aksu olduğunu vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "'Aksu'ya tren gelecek desek, kimse inanmazdı. Ama kısa sürede bu hizmeti Aksu’ya getirdik.30 yıllık Çalkaya sorunu çözüldü. Siz bizleri seçmemiş olsanız bu sorunlar çözülmezdi. Sizin desteklerinizle bu hizmetleri yaptık. Diklenmeden ama dik durarak çalışan Dış İşleri BakanımızMevlüt Çavuşoğlu’nun destekleriyle bu hizmetler yapılıyor.” ifadelerini kullandı. 
TAŞ,"KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ" 
AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ise MHP ile kapı kapı dolaşarak Aksu’da çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacaklarını aktardı. Taş, “Aksu’da Halil Başkanın, Büyükşehir’de Menderes Başkanın yaptığı hizmetleri herkes gördü ve taktir etti. Biz sizlerin desteğiyle hem Aksu’ya hem de Büyükşehir’e hizmet etmeye devam etmek istiyoruz.” dedi. 
ÇAVUŞOĞLU, “SORUNLARI HALILARIN ALTINA SÜPÜRMEDİK”
Konuşmasına Halil Başkanın Aksu’da 5 yılda önemli hizmetler yaptığını vurgulayarak başlayan Dış İşleri BakanıMevlütÇavuşoğlu, “Halil Başkan ilk 5 yılda Aksu'ya güzel hizmetler yaptı ve çıraklık dönemini bitirdi. Şimdi ustalık ve kalfalık dönemine giriyor. Aksu'da geçmişte herkesin halının altına süpürdüğü sorunlar vardı. Aksu için iki kanun çıkartarak kronikleşmiş sorunları çözdük. EXPO alanını yeniden ele alacağız. Bu şekilde kalamaz. Burası cazibe alanı olarak devam ederek, Aksu'muza ve Antalya'mıza hizmet verecek.Raylı sistem Serik'e, Belek'e, Kadriye'ye kadar gidecek. İki güzergahtan Antalya'ya hızlı tren gelecek. İki hızlı tren Aksu'da birleşiyor.” dedi. 
AKSU’YA FAKÜLTE AÇILACAK
Aksu'ya fakülte açılacağını bildiren Bakan Çavuşoğlu, “Aksu'ya kapalı spor salonu yapacağız. İnşallah 300 yataklı hastanemizi de en kısa sürede tamamlayacağız. Gübre gibi çiftçimizin ihtiyacı olan malzemelerde fiyat indirimiyle ilgili Bakanlığımızın çalışması var. Batı ilçelerimizde afet oldu, yaralarımızı sarıyoruz. TARSİM sigortası için bakanlıklarımız güzel bir çalışma yapıyor. Her çiftçinin ürünlerini sigorta edebileceği bir sistem getiriyoruz." diyerek vatandaşlardan Halil Şahin ve Menderes Türel’e sahip çıkmalarını, destek olmalarını istedi. 


Etiketler: BAŞKAN ŞAHİN’DEN COŞKULU SEÇİM OFİSİ AÇILIŞI Aksu Belediyesi Pınarlı Seçim Ofisi açılışı Aksu seçim Ofisi açılış Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Meclis üyesi adaylarından Başkan Uysal’a ziyaret

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, partisi CHP’nin hafta sonu MuratpaşaBelediye Meclis Üyesi adaylıkları için gerçekleştirdiği eğilim yoklamasında seçilen isimlerle biraraya geldi. 
CHP’de Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi adaylığı için hafta sonu gerçekleştirilen e...

Muhtarlardan çiçekli teşekkür

Muhtarlardan çiçekli teşekkür


5 yıl önce Best Haber

Alanya’da İmamlı ve Tırılar mahalle muhtarları kangren haline gelen içme suyu sorunlarını
kökten çözen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Alanya’nın Dem...

Üreten kadınlar ‘8 Mart Şenliği’nde buluştu 

Antalya Büyükşehir Belediyesi üretenler kadınlar için 8 Mart Kadınlar Günü Şenliği düzenledi. Sahil Antalya Yaşam Parkı Olbia Meydanı’nda başlayan şenlikte yöresel lezzetlerden, hediyelik eşyaya kadar çok sayıda ürün satışa çıktı.

Büyükşehir Beledi...