loader
​Dubai Belediyesi, sokakta bırakılan kirli araçları açık arttırmayla satacak

​Dubai Belediyesi, sokakta bırakılan kirli araçları açık arttırmayla satacak

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) Dubai kentinde belediye, şehrin görüntüsünü bozan kirli ve terkedilmiş araçlarla mücadele etmeye devam ediyor. Aracını yıkatmayana 136 dolar ceza kesen Dubai belediyesi şimdi de uzun süre aynı yerde park halinde bırakılan kirli araçları açık arttırmayla satma kararı aldı.

www.korfezhaberi.com sitesinin haberine göre, Dubai Belediyesi, ilk önce araçlarını bulunduğu yerden almaları veya temizlemeleri için araç sahiplerine uyarı mesajı gönderecek ve 15 gün süre tanıyacak.

Verilen sürenin sonunda araç sahibi aracını almaya gelmezse ya da temizlemezse belediye aracı hurdalığa çekecek.

Eğer araç sahibi aracı çekildikten sonraki 6 ay içinde de aracını hurdalıktan almaya gelmezse, araç, açık artırmada satışa sunulacak.

 


Etiketler: BİRLEŞİKARAPEMİRLİKLERİ BAE DUBAİ AÇIKARTTIRMA DÜNYA TÜRKİYE AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

ABD'de otomobille çarpışan yakıt tankeri alev alev yandı: 1 ölü

ABD’nin Connecticut eyaletindeki bir köprüde otomobille çarpışan yakıt tankerinin devrilip alev alması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

ABD'nin Connecticut eyaletinde bulunan Groton'daki Gold Star Köprüsü'nde seyir halindeki bir yakıt tankeri, lastiği patlayan ot...

Antarktika’nın Gizemli Buz Delikleri Sonunda Anlam Kazandı

Antarktika’da bulunan ve büyük merak uyandıran gizemli buz deliklerinin sırrını, foklar ve robotlar kullanılarak keşfedildi.

Antarktika’nın kışları uzun, rüzgarlı, karanlık ve genelde de deniz buzunda gizemli delikler oluşacak şekilde geçer. Polinya adı verilen bu garip delikler, kutuplarda yapıl...

İran kesinlikle pazarlık yapmayacak

İran kesinlikle pazarlık yapmayacak


6 yıl önce Best Haber

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, İran devlet televizyonunda yaptığı açıklamada, “İran’ın dışişleri hakkında konuşmak isteyen Fransa yetkilisi ve diğer yetkililerin geçtiğimiz on yıl içinde bölgede yaşanan derin gelişmelere ve mevcut durum ile geçmiş arası...