loader
ABD'de otomobille çarpışan yakıt tankeri alev alev yandı: 1 ölü

ABD'de otomobille çarpışan yakıt tankeri alev alev yandı: 1 ölü

ABD’nin Connecticut eyaletindeki bir köprüde otomobille çarpışan yakıt tankerinin devrilip alev alması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

ABD'nin Connecticut eyaletinde bulunan Groton'daki Gold Star Köprüsü'nde seyir halindeki bir yakıt tankeri, lastiği patlayan otomobille çarpışarak devrildi. Tankerde yangın çıkarken, alevler köprüye yayıldı. Bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Connecticut Valisi Ned Lamont, kazada tanker sürücüsünün hayatını kaybettiğini, otomobildeki 2 kişinin yaralandığını açıkladı. Kaza nedeniyle köprüdeki yollar her iki yönde de trafiğe kapatıldı.


Etiketler: ABD otomobille çarpışan yakıt tankeri

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

İngilizlerin çoğu parlamento ve hükümete güvenmiyor!

Sky News kanalının anketine göre, İngiliz halkının yüzde 69'u parlamentoya, yüzde 62'si hükümete, yüzde 59'u da AB'ye güvenmiyor. Neredeyse her beş kişiden üçü, ülke ekonomisinin son 12 ayda daha da kötüleştiğini düşünüyor.
Sky News ...

Avrupa Birliği'nden hadsiz Türkiye açıklaması! Kabul edilemez

Avrupa Birliği, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'e gönderdiği ikinci sondaj gemisiyle ilgili bir açıklama yaptı. Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki enerji hamlesi Avrupa'yı rahatsız etti.

Türkiye'nin sondaj gemisi Yavuz, Karpaz açıklarına ulaşmasıyla eş zamanlı olarak AB'den 'end...

Trump yeni Sağlık Bakanı adayını açıkladı

ABD Başkanı Donald Trump, sağlık bakanlığına eski ilaç şirketi yöneticisi Alex Azar'ı aday gösterdi.

Trump, yönetiminde ilk Sağlık Bakanı Tom Price'ın istifasıyla boşalan göreve Azar'ı seçtiğini Twitter hesabından yaptığı paylaşımla d...