loader
Başkan Böcek'ten sağlık çalışanlarına vitamin desteği

Başkan Böcek'ten sağlık çalışanlarına vitamin desteği

Antalya Büyükşehir Belediyesi, koronavirüsle mücadeleye destek olmaya devam ediyor.  Kent genelinde ilaçlama çalışmaları sürerken, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, korona virüsle mücadelede yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarına C vitamini desteği için hastanelere portakal gönderdi. Esnafın sahiplendiği ancak kafe ve restoranların kapanması nedeniyle beslenme sıkıntısı yaşayan sokak hayvanları için de çeşitli noktalara beslenme odakları ve su pınarları yerleştirildi.


Etiketler: ANTALYABÜYÜKŞEHİR KORONAVİRÜS CVİTAMİNİ SALGINHASTALIK MUHİTTİNBÖCEK AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Ünal Kepez kitap fuarına hayran kaldı  

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Kepez Belediyesi’nin bu yıl ikinci kez düzenlediği ‘Kepez Kitap Fuarı’nı ziyaret etti. Ünal yayıncı ve yazarlarla sohbet etti ve birkaç kitap satın aldı. 
Kepez Belediyesi’nin yeşile duyarlı Kitap Fuarı, kapılarını kitapseverlere a&cced...

TÜRKİYE’DE İLK UYARI SİSTEMİ ANTALYA HAVALİMANI’NA

Vali Münir Karaloğlu ile Cumhurbaşkanı Yardımcısı Dr. Fuat Oktay Türkiye’de ilk defa Antalya Havalimanı'na yapılan Alçak Seviye RüzgarKırılımı Uyarı Sistemi'nin açılışı gerçekleştirdi.
Tarım ve Orman Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Antalya...

Özsüt pastaları ile yeni yılda tatlı başlangıçlar

2020’ye ‘merhaba’ derken damağınızda enfes bir tat bırakacak pasta seçenekleri Özsüt’te! Özsüt’ün imza lezzetlerinden olan Karaorman Vişne ve Karaorman Frambuaz’ın yanında yeniden menüye eklenen Le Pave yeni yıl kutlamalarını daha da tatlandıracak.

...