loader
Ünal Kepez kitap fuarına hayran kaldı  

Ünal Kepez kitap fuarına hayran kaldı  

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Kepez Belediyesi’nin bu yıl ikinci kez düzenlediği ‘Kepez Kitap Fuarı’nı ziyaret etti. Ünal yayıncı ve yazarlarla sohbet etti ve birkaç kitap satın aldı. 
Kepez Belediyesi’nin yeşile duyarlı Kitap Fuarı, kapılarını kitapseverlere açmasının ardından ziyaretçi akınına uğradı. 2. Kepez Kitap Fuarı’nı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’da ziyaret etti. Ünal, kitap fuarını Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve AK Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Gökçen Özdoğan Enç ile birlikte gezdi. Kepez Kitap Fuarı’nı organize eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür eden Ünal, portakal çiçeğinin ilhamı alınan bu fuarda 50 liralık kitap alanlar için de bir portakal ağacı dikilerek, portakal bahçesi oluşturulacağını söyledi. 
Çevre birinci önceliğimiz 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, kitap fuarının en önemli özelliğinin yeşile duyarlı, çevreye duyarlı bir kitap fuarı olmasına değinerek, “ Bizim seçim kampanyamızda çevreye duyarlı bir kampanya. Çevre kirliliğinin, görüntü kirliliğinin ve ses kirliliğinin oluşmasına dikkat eden ve duyarlılığını ön plana çıkartan ve gönülden yaparsanız gönüller kazanırsınız mesajı ile devam eden bir kampanya yürütüyoruz. Tüm Türkiye’de daha çok dijital bir kampanya yürütüyoruz. Çevreyi kirletecek materyalleri kampanyamızda kullanmıyoruz. Artık şehirlerin üzerinde kurulu bulundukları çevrenin yaşatılması ve korunması çok önemli. Çevreyi yaşatmak ve korumak bizim birinci önceliğimiz.” diye konuştu. Kitap fuarını gezen Ünal, yayın evleri ve yazarlarla da sohbet etti.  


Etiketler: Ünal Kepez kitap fuarına hayran kaldı   AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal Kepez Kitap Fuarı Mahir Ünal Kepez Kitap Fuarı ziyareti Mahir Ünal Antalya Mahir Ünal Antalya ziyareti

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Çocuklar Türkiye’nin güvencesi

Çocuklar Türkiye’nin güvencesi


6 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Anne Çocuk Eğitim Vakfı'yla (AÇEV) birlikte yürütülen 'Babalık Destek Programı' sertifika töreninde başarılı, mutlu ve çalışkan çocuklarının Türkiye’nin güvencesi olduğunu söyledi. 
Muratpaşa Belediyesi, ...

2019 Antalya Yılın Kadını Ödülü Sahibini Buldu

Antalya Kadın Müzesi Prof. Dr. Jale İnan 2019 Antalya Yılın Kadını Ödülü, Zihinsel Yetersiz

Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Antalya Şubesi Başkanı Aylin Ayaz Yılmaz’a

verildi. Ödülü takdim eden ATAV Başkanı Yeliz Gül Ege, “Çocuğunuzun...

Turunç Masa, Muratpaşa’ya bağlar

Turunç Masa, Muratpaşa’ya bağlar


4 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediyesi’nin ‘sorun çözen’ uygulaması Turunç Masa’ya Şubat’ta ulaşan 9 bin 345

başvurunun yüzde 94.4’ü çağrı merkezi, internet ve sosyal medya uygulamaları üzerinden gerçekleşti.

Belediyeye gelmeden dahi sorunlarına çöz...