loader
Zorlu maç öncesi moral yemeği

Zorlu maç öncesi moral yemeği

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa Belediyespor’un Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde zirveyi yakından ilgilendiren Yenimahalle maçı öncesi kulüp yöneticileri ve sporcularla akşam yemeğinde bir araya geldi. 
Başkan Uysal, Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde 2’nci yarıya fırtına gibi bir başlangıç yapan MuratpaşaBelediyespor Hentbol takımı ve kulüp yöneticileriyle akşama yemeğinde bir araya geldi. Üst üste aldığı galibiyetlerle lig 2’nciliğine yükselen Paşanın Melekleri’nin Cumartesi oynayacağı Yenimahalle maçı öncesi düzenlenen moral yemeğinde Kulüp Başkanı Murat Şimşek, gösterdiği özveri ve kulübe olan destekleri dolayısıyla Başkan Uysal’a teşekkür etti. 
Başkan Uysal, oyuncular ve takımını antrenörü Birol Ünsal’a Yenimahalle maçında başarılar diledi. MuratpaşaBelediyespor Kulübü’nün aynı zamanda bir anlayışın temsilcisi olduğunu belirten Başkan Uysal,  şunları söyledi:
“Büyük bütçelere değil insan kaynağına ve spor kültürüne dayalı bir anlayışla başta hentbol takımımız olmak üzere MuratpaşaBelediyespor’da yeni bir yapılanma içine girdik. Hentbolda kendimize yabancı sınırları koyduk. Geçen sezon 3, bu yıl ise 2 yabancının yer aldığı bir kadro kurduk. Türkiye’de kadın hentbolunun en önemli isimleriyle U17 Milli Takım forması giyen sporcuları aynı çatı altında bir araya getirdik. Kadın hentbolunda Türkiye’nin geleceği Muratpaşa olacak. Bu iddiamızı elde ettikleri başarılarla görünür kılan, bu anlayışı en iyi şekilde devam ettiren sporcularımıza antrenörümüz Birol Ünsal ve kulüp yöneticileri şahsında kutluyorum, teşekkür ediyorum.”
MuratpaşaBelediyespor, Yenimahalle Belediyesi’yle 16 Şubat Cumartesi kendi evinde, Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda karşılaşacak. Karşılaşma saat 15.00’de başlayacak. Paşanın Melekleri, ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığı karşılaşmayı 27 – 31 kazanmıştı.  


Etiketler: Zorlu maç öncesi moral yemeği Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal Muratpaşa Belediyespor Kadınlar Hentbol Süper Ligi MuratpaşaBelediyespor Hentbol takımı moral yemeği Muratpaşa Belediyespor Hentbol takımı

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Muratpaşa Cami müştemilatının temeli atıldı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa Camii’nin abdesthane, bebek bakım odaları,

tuvaletler ve imam odasını kapsayan müştemilatın temel atma töreninde “Muratpaşa’mız komşusu

açken tok yatmayanların, yaratılanı yaratandan ötürü sevenlerin kenti. İşte bun...

Türkbeleni’nde Muhteşem Konser

Türkbeleni’nde Muhteşem Konser


6 yıl önce Best Haber

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Türkbeleni Millet Bahçesi, ünlü Sanatçı Demet Akalın konserine ev sahipliği yaptı. Konser alanını dolduran binlerce kişi coşku dolu anlar yaşadı. Konsere Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel eşi Ebru T&u...

Alman turist 'Beni çöpe atın' yazılı notla ölü bulundu

Antalya'nın Alanya ilçesinde yerleşik yaşayan 57 yaşındaki Alman uyruklu erkek turist yalnız kaldığı evinde ölü bulundu. Turistin evinden "Beni çöpe atın" yazılı kağıt çıktı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde yerleşik yaşayan 57 yaşındaki Alman uyruklu erkek turist ya...