loader
Yediği lokum boğazına takılınca öldü

Yediği lokum boğazına takılınca öldü

KOCAELİ'nin Kandıra ilçesinde, fiziksel engelli Emine Kardaş (38), yediği lokumun nefes borusuna kaçması sonucu boğuldu.

Olay dün, Kandıra Karaağaç Mahallesi’nde meydana geldi. Anne ve babasıyla birlikte yaşayan fiziksel engelli Emine Kardaş, şekerlikten aldığı lokumu yediği sırada nefes almakta zorlandı. Anne ve babası, Emine Kardaş’a müdahale etmeye çalışırken, 112 Acile haber verdi. Eve gelen 112 Acil ekibinin ilk müdahalesinin ardından Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Emine Kardaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama döndürülemedi. Lokumun boğazına takılması sonucu yaşamını yitirdiği belirlenen Emine Kardaş, bugün gözyaşlarıyla toprağa verildi.

KAYNAK : https://www.internethaber.com/yedigi-lokum-bogazina-takilinca-oldu-2043942h.htm


Etiketler: Kocaeli

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Teksüt Peynir artık Avrupa'da

Teksüt Peynir artık Avrupa'da


5 yıl önce Best Haber

Türkiye’nin en büyük süt ve süt ürünleri kuruluşlarından Teksüt, ürünlerini Avrupa’ya ihraç etmeye başladı. Teksüt, başta Almanya olmak üzere Avrupa’daki 8 ülkeye Çeçil, Örgü, Dil gibi yöresel ve Süzme, Çubuk, Mis...

CardFinans TarımKart

CardFinans TarımKart


5 yıl önce Best Haber

Global gücü ve yaygın şube ağıyla müşterilerine hizmet veren QNB Finansbank, CardFinans TarımKart ile çiftçilerin ihtiyaçlarına çözüm üretmeye, hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor. Banka, çiftçilerin akaryakıt ihtiyaçlarına yönelik olarak, Tü...

Dalaman ve Fethiye'deki orman yangınlarını PKK üstlendi

Muğla’nın Dalaman ilçesinde ve Fethiye'de çıkan çıkan orman yangınlarını PKK’nın uzantısı olan ‘Halkların Birleşik İntikam Milisleri’ üstlendi.

Muğla’nın Dalaman ilçesine bağlı Karacaağaç Mahalle Mezarlığı'na yakın ormanlık alanda 400 hektarlık ...