loader
Tütüncü’den 40 dakikalık teneffüse portakal sözü

Tütüncü’den 40 dakikalık teneffüse portakal sözü

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un, "Okula döndüğümüz gün ilk teneffüs 40 dakika. Söz!" paylaşımından sonra çocuklara, farklı illerden yöresel ürün gönderme sözü verilmişti.
Çocukları çok seven ve eğitime yüzde yüz destek veren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Bakan Selçuk’un bu paylaşımına kayıtsız kalmadı.
Başkan Tütüncü, sosyal medya hesabı Twitter’dan, “Sayın Bakanım, başlattığınız ‘İlk teneffüs 40 dk.’ uygulamasına biz de katkı koyalım. Portakalın yüksek C vitamini ile öğrencilerimizin bağışıklığını artıralım, onlara enerji olalım. İlk teneffüste ilçemizin tüm okullarına portakallar bizden.’ mesajını paylaştı.

Bakan Selçuk’un paylaşımına destek
Hem dünyayı hem de ülkeyi etkileyen Corona virüsüyle karşı karşıya olduklarını belirten Başkan Tütüncü, “Hükümetimizin açıkladığı tedbirler kapsamında corona virüs salgınına karşı ilçemizde ilaçlama, dezenfekte ve bilgilendirme çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu süreçte virüs dolayısıyla tatilde olan öğrencilerimizin morale ihtiyacı var. Bu kapsamda Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk’un, "Okula döndüğümüz gün ilk teneffüs 40 dakika. Söz!"  mesajına destek verelim istedik. Tatilden sonraki ilk teneffüste ilçemizin tüm okullarına portakal göndereceğiz. Bu zor günleri, motivasyonumuzu, moralimizi yüksek tutarak, birbirimize destek vererek aşacağımıza inanıyorum. Vatandaşlarımızdan, Sağlık Bakanlığımızın Corona virüsünden korunmak için duyurduğu 14 kurala uymalarını ve  zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamalarını rica ediyorum.”  


Etiketler: MİLLİEĞİTİMBAKANLIĞI HAKANTÜTÜNCÜ KEPEZBELEDİYESİ İLKTENEFFÜS ZİYASELÇUK KORONAVİRÜS COVİD19 SAĞLIK AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kepez’e jet hızıyla cemevi

Kepez’e jet hızıyla cemevi


5 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi tarafından yapımı üstlenen ve 14 Kasım 2019’da temeli atılan Altınova Orta Mahalle’deki Pir Sultan Abdal Cemevi’nin inşaatında yüzde 70’ler seviyesine gelindi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, Altınova’daki Alevi hemşehrilerine sözü ...

Muratpaşa halk çamaşırhaneleri

Muratpaşa halk çamaşırhaneleri


5 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediyesi’nin Zeytinköy ve Meltem Mahallelerinde bulunan halk çamaşırhaneleri 5 yılda

tam 29 bin 95 kez döndü. 14 bin 407 kişinin yararlandığı halk çamaşırhanelerinin toplumsal ihtiyaçlar

üzerinden şekillenen bir çalışma olduğunu dile getiren Belediye Başka...

Antalya iş dünyası seferber oldu

Antalya iş dünyası seferber oldu


5 yıl önce Best Haber

Merkez üssü Elazığ Sivrice olan 6,8 şiddetindeki depremin hemen ardından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin girişimi üzerine, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın çağrısıyla Oda üyeleri, bölge oda ve borsaları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların katkılarıyla toplanan 2 TIR dolusu yar...