loader
TÜRSAB BAŞKANI FİRUZ BAĞLIKAYA  HAYIRLI BİR İŞE İMZA ATTI

TÜRSAB BAŞKANI FİRUZ BAĞLIKAYA  HAYIRLI BİR İŞE İMZA ATTI

TÜRSAB(Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği )  Başkanı FiruzBağlıkaya İzmir’de yoğun iş programı içerisinde, TÜRSAB Batı Antalya Bölge Başkanı Rıza Perçin’in kız isteme merasimine katılarak hayırlı bir işe imza attı. 
TÜRSAB tarafından düzenlenen ve İzmir turizmini hareketlendirmek için Akdeniz ve Karadeniz Bölgelerinde faaliyet gösteren 300 seyahat acentesinin buluştuğu programa katılan Başkan Firuz Bağlıkaya, aynı programa katılan TÜRSAB Batı Antalya Bölge Başkanı Rıza Perçin’in İzmir’de gerçekleşen kız isteme merasimine katıldı.
Başkan Bağlıkaya, “Biz TÜRSAB olarak bir aileyiz. Rıza kardeşimiz ile Gözde Bayram kardeşimize mutluluklar diliyorum. Kendilerini kutluyorum. Allah tamamına erdirsin. Bu özel günde burada olmak ve onların bu mutluluğunu paylaşmak bizleri daha da mutlu etti” dedi.
Rıza Perçin ve Gözde Bayram çifti bu özel günde kendilerini yalnız bırakmayan TÜRSAB Başkanı FiruzBağlıkaya ve tüm dostlara teşekkürlerini sundular.
Geçtiğimiz YılbaşındaKıbrıs’a geçen çift MeritRoyal Premium Hotel’de Ziynet Sali’nin sahne aldığı geceye katılmış ve Başkan Rıza perçin nişanlısı Gözde Bayram’a sürpriz bir evlilik teklifinde bulunmuştu.


Etiketler: TÜRSAB BAŞKANI FİRUZ BAĞLIKAYA  TÜRSAB BAŞKANI FİRUZ BAĞLIKAYA  HAYIRLI BİR İŞ Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği TÜRSAB Batı Antalya Bölge Başkanı Rıza Perçin TÜRSAB başkanı kız isteme merasimi

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

 Büyükşehir fırtınadan devrilen ağaçlara müdahale etti

Antalya genelinde etkili olan fırtına ve yağmur nedeniyle devrilen ağaçlara Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri müdahale etti.

...
Deri sektöründe çifte ödül töreni

Deri sektörü; çifte ödül töreni coşkusu yaşadı. Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği Leather&More Fuarı kapsamında; Deri'n Fikirler Tasarım Yarışması Final Defilesi ve İhracatın Yıldızları Ödül Törenini arka arkaya gerçekle�...

​

Özel Avukatlık Danışmanlık bürosunun kurucularından Avukat Osman Ertürk Özel ile mesleğinin yanı sıra savunma sanayii alanında ve yönetim-iş geliştirme firmasında yaptığı başarılı yatırımlarını MAG Business’a verdiği röportajında anlattı.

Avukatlık mesleğinin yanı s...