loader
Türel: “Yaptığımız hizmetler yapacaklarımızın referansıdır”

Türel: “Yaptığımız hizmetler yapacaklarımızın referansıdır”

Batı ilçelerinde vatandaşlarla biraraya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yaptıkları hizmetlerin, yapacakları hizmetlere en iyi referans olduğunu söyledi. Türel, “Hamdolsun bu kardeşiniz Antalya’da verdiği her sözü yerine getirmiş bir belediye başkanı olmanın onuru ve gururuyla milletinin arasında alnı açık dolaşıyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kaş, Demre, Finike ve Kumluca’da vatandaşlarla buluştu. Başkan Türel, Batı ilçelerinde bugüne kadar efsane olmuş kesinlikle çözülemez denilen sorunları muhteşem yatırımlarla çözerek vatandaşa rahat bir nefes aldırdıklarını söyledi. Türel, “Antalya’nın her ilçesinde bugüne kadar yapılmayan hizmetler yapıldı ve asla çözülemez denilen sorunlar çözüldü. 3. Havaalanının da yapılmasıyla birlikte bu ilçelerin tamamı şaha kalkacaktır” dedi. 
Kaş’a modern terminal
Kaş’ta vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Türel, 426 kilometre yeni içme suyu hattıyla Kaş’ın kangren haline gelen içme suyu sorununu çözdüklerini kaydetti. Kaş’a çok önemli alt yapı ve arıtma yatırımları yaptıklarını kaydeden Türel, “Kaş’ın denizi tertemiz ise bizim yaptığımız yatırımlar sayesinde” dedi. Türel Ağullu’da Kaş’a yakışan çok modern ve çağdaş bir otobüs terminali yaptıklarını ve yakında hizmete açacaklarını ifade etti. Türkiye’nin en büyüğü olacak Kınık Toptancı Halinin temelini Şubat’ta atacaklarını söyleyen Türel, “Biz olmayınca bu hizmetler maalesef olmuyor. Bu bir aşk meselesidir. İlk günkü aşkla yola devam ediyoruz” diye konuştu. 
Demre’ye Avrupai meydan 
Kaş’tan sonra Demre’de vatandaşlarla buluşan Başkan Menderes Türel, her yıl yüzbinlerce turiste ev sahipliği yapan Demre Noel Baba Meydanı’nı ancak Avrupa’da benzerleri olan bir görünüme kavuşturduklarını söyledi. Türel, yaşam alanına dönüştürdükleri Kömürlük sahilinin Demre’nin buluşma noktası haline geldiğini ifade etti. Muskar’ın 40 senelik içme suyu sorununu göreve gelir gelmez çözdüklerini kaydeden Türel, Yavu mahallesinin su sorununu da bitireceklerini, proje ihalesini gerçekleştirdiklerinin müjdesini verdi. 
Finike’nin çehresini yeniledik 
Demre’nin ardından Finike’ye geçen Başkan Türel, halka hizmeti hakka hizmet anlayışıyla yaptıklarını söyledi. Türel, “Finike’mizin çehresini yeniledik. Gençlik Evimiz, Finike’nin en büyük eksiklerinden biriydi. Yaptık milli eğitime de devrettik. Orada çocuklarımız 5 yıldızlı otel konforunda hizmet alıyorlar. Bir efsane sorun toptancı haldi, tamamladık ama hâlâ resmi açılışını yapmadık. Bir senedir sizlerin hizmetine sunduğumuz son derece önemli yatırımdır. Eroğlu Nuri Cami yükseliyor. Finike Altuncan Kadınlar Plajımızla, alt yapı, üst yapı, kültür hizmetleri, sosyal hizmetler, sosyal kart, ASAT hizmetlerimiz gibi Finike’de çok önemli hizmetler gerçekleştirdik” dedi. 
Kumluca tarihi hizmetler
Başkan Türel’in son durağı Kumluca oldu. Kumluca’da tarih boyunca görülmemiş hizmetleri el ele vererek beş senede hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Türel, büyük bir özveri ile hayata geçirilen 113 km’lik Karaağaç-Belen içme suyu projesinin Kumluca’nın son 50 yıldaki en önemli yatırımı olduğunu söyledi. Beykonak Sahil Düzenlemesi ile Kumluca’ya yeni bir sahil kazandırdıklarını anlatan Türel, bu tarihi projeyle Kumlucalıların muhteşem bir yaşam alanına kavuştuğunu kaydetti. 
Yaptıkları hizmetlerin, yapacakları hizmetlere en iyi referans olduğunu vurgulayan Başkan  Türel, “Hamdolsun bu kardeşiniz Antalya’da verdiği her sözü yerine getirmiş bir belediye başkanı olmanın onuru ve gururuyla milletinin arasında alnı açık dolaşıyor” diye konuştu.
 


Etiketler: Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Menderes Türel yaptığı hizmetler Menderes Türel ilçe ziyaretleri Menderes Türel 'in ziyaret ettiği ilçeler Menderes Türel zamanında İlçelere yapılan hizmetler

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Muratpaşa’da Karadeniz rüzgarı

Muratpaşa’da Karadeniz rüzgarı


6 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediyesi’nin düzenlediği Hamsi Festivali, Muratpaşa Kent Meydanı’nda başladı. Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın komşularıyla ellerini birleştirip horon oynadığı festivalde, vatandaşlara 2 ton ekmek arası hamsi dağıtıldı.  
Muratpaşa Belediyesi ve Antalya Karadenizliler Derneği’n...

Kemer dezenfekte ediliyor

Kemer dezenfekte ediliyor


4 yıl önce Best Haber

Dünyanın ve Türkiye’nin gündeminde yer alan koronavirüse karşı Kemer’de

alınan tedbirler kapsamında dezenfekte çalışmaları devam ediyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun destekleriyle Kemer’de

muhtarlıklar, otogar, toplu taşıma araçları, taksi...

KONSEM Yaz Okulunda 2 bin 283 öğrenciye kurs

KONSEM Yaz Okulunda 2 bin 283 öğrenciye kurs Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) bünyesinde açılan ‘Yaz Okulu’nda yaşları 5 ile 14 arası 2 bin 283 öğrenci 24 farklı branşta kurs gördü.

Konyaaltı Belediyesi Yaz Okulunda yabancı dilden el sanatları kurslarına, müzik ve g...