loader
Teknik Direktör Bülent Korkmaz:  “Rize Deplasmanından Galibiyetle Dönmek İstiyoruz”

Teknik Direktör Bülent Korkmaz:  “Rize Deplasmanından Galibiyetle Dönmek İstiyoruz”

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlenen haftalık basın toplantısında soruları yanıtladı. 
Geçen hafta Beşiktaş karşısında skor olarak ağır bir yenilgi aldıklarını belirterek sözlerine başlayan Teknik Direktör Bülent Korkmaz, “Ama ben maça, pozitif yönünden bakacağım. İlkyarıda, 1 defa ceza sahasına gelip maçın 3-0 bitmesi üzücüydü. Oyun olarak 30 dakika iyi oynadık. İkinci yarı, bunun dönüşünü yapmak için çok mücadele ettik, baskın oynadık. Belki oyunu çevirdiğimiz gibi skoru da çevirebilirdik. Maalesef sezon boyunca yaşamadığımız tüm bireysel hataları yaşadık. Ama futbolda bu da var. Bu hafta çok formda bir takıma karşı oynayacağız. Bu periyotta kaybetmeden ya da kazanarak,maçı bitirmemiz lazım. Sakat tek oyuncumuz Celustka. Cezalı olarak da Doukara var. Maalesef her hafta ya cezalı ya da sakat oyuncumuz oluyor. İnşallah önümüzdeki haftalar cezalı ve sakat oyuncumuz olmadan sahaya çıkarız. Diego döndü. Bu hafta oynatmayı planlıyoruz. İdari bir karar alındı veCissokho kadro dışı kaldı. Rize maçına eksik de olsak çıkacağız, oynayacağız. Elimizden gelenin en iyisini yaparak, inşallah kazanarak Antalya’ya geleceğiz” dedi. 
“DÜŞÜNCEMİZDE BİR OYUNCUMUZ VAR”
Cissokho’nun kadro dışı kalmasıyla sol bek mevkii için nasıl bir yapılanmaya gideceklerinin sorulması üzerine Teknik Direktör Bülent Korkmaz, “Hafta boyunca bu mevkii için çözüm yolları denedik.  Bir çözüm yolu da bulacağız. Nihayetinde 11 kişi çıkacağız. Düşüncemizde bir oyuncumuz var. Onun üzerine taktik antrenmanı yapacağız. O bölgeye en doğru seçimi yapacağız.Tarık Çamdal da takımla antrenmanlara başladı. Onunla ekstra antrenman da yapıyoruz. 2 haftalık programa tabii tutacağız. Kendisi de bireysel performans antrenörüyle çok iyi çalışmış. Test ettiğimizde fazla bir eksiğinin olmadığını gördük. Yalnızca takımla beraber antrenman yaptırarak koordinasyon açığını kapatması için çalışacağız.Celustka’nın2-3 haftası daha var.  Tam olarak antrenmana başlamadı. Onunla iyileşmesiyle takımımız kadro olarak tamamlanacak” ifadelerini kullandı. 
“BİRBİRİNE BAĞLI VE SEVEN BİR TAKIMIZ”
Yeni transferler Amilton ve Fredy’nin Beşiktaş maçında geçer not aldığının söylenmesi üzerine Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, “Amilton’u sezon başından beri takip ediyorduk, iyi bir oyuncu. Ama 1 maçlık değerlendirmeden, genele yaymak lazım. İnşallah görev verdiğimizde daha da iyisini yaparlar. Özellikle hücumda takımımıza daha fazla katkı sağlarlar düşünüyorum. Zaten düşünce de bu. Her 2 oyuncumuz da adaptasyonu çabuk atlatırlar. Brezilyalı olması da bu konuda bir avantaj.  Zaten birbirine bağlı ve seven bir takımız. Bir an önce hem hücum hem de takım olarak katkı vereceklerine inanıyorum” şeklinde konuştu. 
“İLK HEDEFİMİZ 41 PUANI BULMAK”
İkinci yarı hedefleri hakkında da konuşan Teknik Direktör Korkmaz sözlerine şöyle devam etti: “İlk yarı geride kaldı.Ben, şimdi ikinci periyoda bakıyorum. 2 mağlubiyet 1 beraberlik aldık. Düşündüğümüz puanı yakalayamadık. Ama önümüzde 14 maç var. İlk hedefimiz 41 puanı bulmak. Bunu ne kadar erken bulursak çok daha rahat ederiz. 3 maçlık periyoda baktığımızda zor bir maç periyodu var. Bu 2 maçtan alacağımız galibiyetler hem takımı hem de şehri çok rahatlatacak. Maçtan sonra taraftarın takıma sahip çıkması beni çok sevindirdi. Gerçekten çok önemliydi. Bu beni daha da mutlu etti. Oyuncularımla ilgili hiçbir eleştiri gelmesin, eleştiri bana gelsin. Çünkü ben bu yükü kaldırabilecek karakterde ve güçteyim. Saygı çerçevesi içinde eleştirilmem gayet normal. Sıkıntımız yok tek sıkıntımız eksik kadro.”


Etiketler: Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz Basın Toplantısı Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz Atilla Vehbi Konuk Tesisleri Antalyaspor oyuncuları Antalyaspor maçlar

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Velilerin kurduğu futbol takımı U-16 Ligi'nde şampiyon oldu

Öğrenci velilerinin kurduğu Antalya Minik Kramponlar Futbol Kulübü, bu yıl hem Antalya

U16 ligi il birinciliğini hem de Türkiye Şampiyonası'nda Antalya'yı temsil etme hakkı

kazandı.

Döşemealtı ve farklı ilçelerden velilerin bir araya gelerek kurduğu ve hiç bir geliri...

Hakem bütün kararları aleyhimize verdi

Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, zor bir karşılaşmayı geride bıraktıklarını belirterek, "Beşiktaş gibi bir takımdan deplasmanda bir puan aldığımız için mutluyuz. Zor olacağını biliyorduk, maç içinde bunu da yaşadı...

Antalyaspor Dergisi’nin 2’nci Sayısı Yayında

Antalyaspor camiasından en özel haberlerin, söyleşilerin, tüm branşlardan gelişmelerin,

arşivlerden kayıtların, efsanelerin anılarının ve unutulmaz maçların hikayelerinin her ay

Antalyasporlular ve Antalyaspor’a gönül verenlerle buluştuğu Antalyaspor Dergisi’nin ikinci

...