loader
TAHTALI’DA KAR KEYFİ

TAHTALI’DA KAR KEYFİ

Antalya Kemer’de sezonun ilk karı yağdı

Kar keyfi yaşamak isteyenler, Olympos Teleferik ile Tahtalı Dağının zirvesinde 2365.mt de bu heyecanı yaşıyor.

Halil ÖNCÜ – KEMER

Antalya Kemer’de alternatif turizmin merkezi “Olympos Teleferik” işletmesinde sezonun ilk kar keyfi yaşanıyor.  Önceki akşam yağan kar ile Tahtalı dağının zirvesi olan 2365 mt, beyaza bürünürken, gelen konuklar da bu keyfi yaşamaya başladı. Kara hasret olan Antalyalılar ile bölgede konaklayan yerli yabancı turistler Olympos Teleferik’e büyük ilgi gösteriyorlar.

Olympos Teleferik, özellikle çocukların merakla bekledikleri kar yağışının düşmesi ve zirvede beklenen karın yağması ile ilgi odağı olurken, özellikle son dönem zirveye büyük ilgi gösteren Güney Koreli misafirler dikkat çekerken, Antalya’dan gelen ve 2365 mt. zirveye çıkanlar da bu heyecanı yaşıyorlar.


Etiketler: KEMER KARKEYFİ OLYMPOS TELEFERİK TAHTALIDAĞI AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Teamder 2020 Yılında 20 Projeyle Yola Devam Dedi

TEAMDER 2020 yılının ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Akra Barut Otel'de gerçekleşen toplantıda yeni yönetim kurulu seçilen üyeleri ile Oluşturulan Yeni Yönetim Kurulu'nda Hakan Türe, Prof.Dr. Ahmet Arslantaş, Prof. Dr.Mustafa Gülmez, Sadi Kan, Salih Çene, Solmaz G...

ANTALYA'DA 700 ÇOCUK YEŞERDİ

ANTALYA'DA 700 ÇOCUK YEŞERDİ


6 yıl önce Best Haber

Antalya Valisi Münir KARALOĞLU önderliğinde Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü (BATEM) ve Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülen ‘Yeşeren Çocuklar Projesi’nin 21.nci haftas�...

Konyaaltı Belediyesi’nde ‘bağımlılık’ eğitimi

Konyaaltı Belediyesi’nde ‘bağımlılık’ eğitimi Konyaaltı Belediyesi, hizmet içi eğitim seminerleri çerçevesinde belediye personeline ‘bağımlılıkla mücadele farkındalık eğitimi’ verdi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen &lsq...