loader
Stajyer Avukatlara Ulaşım Engeli

Stajyer Avukatlara Ulaşım Engeli

Stajyer avukatların yaşadığı sıkıntıların bir an önce çözülmesi gerektiğini aktaran Sezgin Özkan, sadece Ankara’da değil Türkiye’de de bu durumun yayılması gerektiğinin altını çizdi. Öğrenci paso sürelerinin staj süreleri sonlanana kadar devam etmesi gerektiğini aktaran Özkan sözlerine şöyle devam etti: “Stajyer avukatların ücret alması ve SGK kaydı yaptırılmasının yasak olduğu tüm meslektaşlarımız tarafından bilinmektedir. Bununla birlikte hali hazırda bir nevi öğrenci statüsü bulunan stajyer avukat meslektaşlarımızın toplu taşıma vasıtalarından indirimli seyahat etmelerinin önü açılmalıdır. Bu konu ile ilgili Mesleğe Vefa ekibi olarak gerekli tüm çalışmalara ve görüşmelere başlanmıştır. Gelişmeler hakkında meslektaşlarımız bilgilendirmeye devam edeceğiz.”

Ankara Barosu özelinde başlayan çalışmanın tüm Türkiye’ye de yayılması gerektiğini anlatan Avukat Sezgin Özkan sözlerine şunları ekledi: “Ankara Barosu’na kayıtlı 3 binin üzerinde stajyer avukat var. Ulaşım sıkıntısı ve stajyer avukatların diğer sorunlarının çözümü için Sayın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’ı ziyaret edeceğiz.”

 


Etiketler: STAJYERAVUKAT SEZGİNÖZKAN ÖĞRENCİPASOSÜRELERİ SGKKAYDI ANKARABAROSU MANSURYAVAŞ AVUKATLIK ANTALYAAVUKATLIKBÜROLARI

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Eşini işyerinde sigortalı gösterenlere kötü haber

Eşlerine ait iş yerinde kendilerini sigortalı göstererek prim günlerini doldurmak suretiyle emeklilik hayali kuran ev hanımlarına kötü haber Yargıtay'dan geldi. Yüksek Mahkeme; eşinin yanında ücret almadan çalışma nedeniyle sigortalı sayılmanın mümkün olmadığına hükmetti.

Em...

Kütüphanenin kitap koleksiyonu şehirle oluşturuluyor

Kepez Belediyesinin, yakın bir tarihte kitap kurtlarıyla buluşturacağı Cemil Meriç Kütüphanesi’nin kitap koleksiyonu, toplumun her kesiminin katkılarıyla oluşturuluyor. Kütüphaneye kitap bağışı 50 bin rakamını geçti.

Eski Dokuma Fabrikası yerleşkesinde yapımında sona gelinen Cemil Meri&cc...

VERGİDE ADALET İÇİN ORAN SABİTLENMELİ

Memur-Sen Antalya İl Başkanı Ünal Hisarkaya, “Geçmiş yönüyle kayıpların giderilmesini, gelecek yönüyle de enflasyona yenilme riskinin bitirilmesini talep ediyoruz” dedi

 

Başkan Hisarkaya, “Bizler alın terinin karşılığı kurumadan verilmesi hassasiyetine davet eden bir ...