loader
Sevginin sıcaklığı

Sevginin sıcaklığı

Muratpaşa Belediyesi’nin Soğuksu Mahallesi’nde bulunan Yaşlı Evi üyelerini ardından Süleyman Erol Yüzme Havuzu’ndapilates, yoğa ve su cimnastiği yapan 60 kadın, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı evlerde kalan çocuklar için onları soğuk kış günlerinde koruyacak atkı, bere, yelek örmeye başladı. 
Muratpaşa Belediyesi’nin Soğuksu Mahallesi’nde bulunan Yaşlı Evi’nde örgü kursuna katılan kadınların Sevgi Evlerinde kalan çocuklar için başladıkları çalışmanın heyecanı şimdi Süleyman Erol Yüzme Havuzu’nda spor yapan kadınları da sardı.  Devlet koruması altındaki kimsesiz çocuklar için patik, atkı, bere ve yelek ören Yaşlı Evi üyelerine Yüzme Havuzu’ndapilates, yoğa ve su cimnastiği yapan 60 kadın daha katıldı. Süleyman Erol Yüzme Havuzu’nda sabah sporunda bir araya gelen kadınlar, spor çantalarının yanına artık örgü çantalarını alıyor. Sporun ardından kadınlar şişlere sarılıp rengarenk yün ipliklerle Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü'ne bağlı evlerde kalan çocuklar için örgü örüyor.
 


Etiketler: yoga ve pilates yapan kadınlardan kimsesiz çocuklara atkı ve bere Muratpaşa Belediyesi’nin Soğuksu Mahallesi Soğuksu Mahallesi yaşlı evi örgü kursu Sevgi evlerinde kalan çocuklara atkı ve bere örümü Süleyman Erol Yüzme Havuzu Devlet korumasındaki ço

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

BatıAntalya'da 2020 patara yılı sevinci

Batı Antalya sınırları içerisinde yer alan ve muhteşem doğası, binlerce yıllık tarihi, çölleri aratmayan kumsalı, dünyanın en eski meclis binası ile bilinen ve her yıl binlerce kişiyi kendisine çeken Patara Antik Kenti 2020 yılında daha çok konuşulacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığ�...

Berberler kapanınca saç tıraşını kendi yaptı

Antalya'nın Serik ilçesinde yaşayan galerici, evinin bahçesine kurduğu aynanın karşısına geçti, makine, makas ve tarağı eline alarak tıraşını kendisi yaparken, oğlu ise babasının tıraşını kayda aldı.

 

Korona virüs pandemisi nedeniyle Türkiye'deki berberler, tedbir kapsam...

Kanseri sanatla yeniyorlar

Kanseri sanatla yeniyorlar


5 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi, Memorial Antalya Hastanesi’nde Kemoterapi ve Sanat Merkezi’nde tedavi gören 50 hastanın yaptığı eserlerle açılan ‘Büyük Fırçalar ile Hayata Bir Renk, Bir Dokunuş’ sergisine ev sahipliği yapıyor.

Kepez Belediye  Başkanı Hakan Tütüncü'nün...