loader
Polis memuru, kendisini bıçaklayan şüpheliyi vurdu

Polis memuru, kendisini bıçaklayan şüpheliyi vurdu

İstanbul Küçükçekmece'de eşi ve engelli çocuğuyla parkta oturan polis memuruna bıçakla saldırdığı ve polis memurunun silahla ateş etmesi sonucu yaralandığı öne sürülen kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden saldırganın madde bağımlısı olduğu ve emniyette 28 ayrı suçtan kaydının bulunduğu iddia edildi.

İstanbul Küçükçekmece'de ailesiyle parkta oturan polis memuru dehşeti yaşadı. Bıçakla yaraladığı polis memuru tarafından silahla vurulduğu iddia edilen kişi yaşamını yitirdi.

AA'nın haberine göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ç.A. izinli gününde engelli çocuğunu rehabilitasyon merkezine götürmek için eşiyle evden çıktı. Randevularına erken gelen aile, vakit geçirmek için Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Seyir Parkı'nda bir süre oturdu.

Bu sırada Ç.A, yanlarına gelip kendilerini rahatsız ettiği ileri sürülen F.D. (28) ile tartıştı. Kavga sırasında yanındaki bıçağı çıkaran F.D, polis memurunu bacağından ve başından yaraladı, Ç.A. da F.D'ye silahla ateş etti. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan F.D'yi Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Ç.A'yı da özel bir hastaneye kaldırdı. F.D. yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tedavi altına alınan polis memurunun ise hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Hayatını kaybeden F.D'nin madde bağımlısı olduğu ve emniyette 28 ayrı suçtan kaydının bulunduğu iddia edildi.

 

KAYNAK:HABERTURK.COM

 

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız; https://www.haberturk.com/polis-memuru-kendisini-bicaklayan-supheliyi-vurdu-2428741


Etiketler: İSTANBUL KAVGA POLİS

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Emeklilere Bayram İkramiyeleri 27-31 Mayıs Tarihlerinde Verilecek

Emekliler bu yıl Ramazan ve Kurban Bayramı'nda biner liralık ikramiyelerle toplamda 2 bin lirayı cebine koyacak. 27-31 Mayıs'ta hesaplarda olacak emekli ikramiyelerinin tutarı 28 milyar lirayı bulacak. İşte emekli maaşı ve emekli bayram ikramiyesi ile ilgili tüm merak edilenler.

Haberin Devamı

Sokaktaki canlarımızın mamalarını da biz üretiyoruz

Kepez Belediyesi, sokak hayvanlarını belediye yemekhanesi ve kreşlerinden çıkan organik yemek atıklarından ürettiği mamalarla besliyor. Üretilen mamalar hem sokaktaki, hem de belediyenin veterinerlik servisindeki kedi ve köpeklerin beslenmesi için kullanılıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın...

Gastronomi Turizmi, Coğrafi İşaretli Ürünlerle Atağa Kalkacak

TURSAB Gastronomi Turizm Raporu’na göre Türkiye’ye gelen turistler yeme-içme için kişi başına 157 dolar harcıyor. Dünyada turist sayısı 1 milyar kişiyi aşarken,  bu turistlerin yüzde 88.2’si ‘Destinasyon tercih etmede yemek çok önemli’ diyor.  Böyle olu...