loader
Muratpaşa ITB Berlin’de

Muratpaşa ITB Berlin’de

Muratpaşa Belediyesi, bu yıl 10 – 13 Ekim tarihlerinde 4’üncüsünü düzenleyeceği Kaleiçi OldTown Festivali öncesi dünyanın en önemli turizm fuarlarından ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı’na Kaleiçi’ni taşıdı. Muratpaşa Belediyesi’nin fuarın gerçekleştiği Messe Berlin’deki standı ilk gün Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ağırladı. 
Başkan Ümit Uysal’ın turizmde ‘destinasyon tanıtımı’ anlayışıyla Kaleiçi’nin Türkiye ve dünyanın en prestijli turizm fuarlarına taşıyan Muratpaşa Belediyesi, bu yıl 53’üncüsü düzenlenen ITB Berlin’de de yerini aldı. 10 Mart’a kadar devam edecek fuarda yaklaşık 2 bin metrekare alanda kurulan Türkiye standı içinde bulunan Muratpaşa Belediyesi, fuarın gerçekleştirildiği Messe Berlin’e tarihi Üç Kapılar ve Kaleiçi surları replikalarından bir stant kurdu.  
Muratpaşa Belediyesi’nin haritaları, rehberi ve tanıtım kitapçıklarıyla milattan önce 4’üncü yüzyıldan başlayarak günümüze kadar farklı kültürlerce kesintisiz iskanedilen Kaleiçi’niturizm sektörünün borsası niteliğindeki fuarda tanıtıyor. Muratpaşa Belediyesi, fuarın açılış gününde Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Akdeniz Turistik Otelciler Birliği (AKTOB) Başkanı Erkan Yağcı ve çok sayıda sektör temsilcisini ağırladı. Fuarda Kaleiçi’nin tanıtımıyla birlikte 3 yıldır başarıyla gerçekleştirilen ve bu yıl 10 – 13 Ekim tarihlerinde 4’üncüsünü düzenlenecek Kaleiçi OldTown Festivali’nin de tanıtım ve davetini gerçekleştiriyor. 
 


Etiketler: Muratpaşa ITB Berlin’de ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı Kaleiçi OldTown Festivali ne zaman Muratpaşa Belediyesi TB Berlin Turizm Fuarı

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Tarihi Gülevşen Camii restore edilecek

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’nın en önemli tarihi yapılarından biri olan Çıplaklı
Mahallesi’ndeki Gülevşen Camii’nin restorasyonu için ihaleyi gerçekleştirdi. Antalya Valiliği
ve Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile yürütülen projenin kıs...

Başkan Uysal, önlemler paketini açıkladı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, korona virüsüne karşı alınan tedbirler kapsamında

belediyenin tüm eğitim kurumlarının Milli Eğitim Bakanlığı’yla birlikte Aile, Çalışma ve Sosyal

Hizmetler Bakanlığı’nın açıkladığı takvime uygun olarak tatil edildiğini aç...

Alanya’da fayton ve atlar teslim alındı

Alanya’da fayton ve atlar teslim alındı
Atlar hayvanat bahçesine gönderildi
Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’da 10 Haziran itibariyle fayton faaliyetlerini sona
erdirmesinin ardından Alanya’da faaliyet gösteren 4 faytoncu daha atlarını teslim etti. 8 at
Antalya Hayvanat ...