loader
Muratpaşa'da beş mahallede dezenfekte çalışması

Muratpaşa'da beş mahallede dezenfekte çalışması

10 arazözle birlikte 74 kişinin yer aldığı hijyen ekipleri, Muratpaşa Belediyesi Abdullah Sevimçok Sivil Topum ve İnovasyon Merkezlerinde (ASSİM) ve Temizlik İşleri Müdürlüğü işyerinde toplantıya katıldı. Ekipler burada hem toplum sağlığı hem de kendi sağlıklarını korumak için alınması gereken önlemleri tek tek gözden geçirdi, virüsle mücadele kullandıkları ekipmanları kontrol etti. Ekiplere bugün, Muratpaşa Belediyesi'nin ASSİM'de bulunan Robotik Kodlama ve Teknoloji Eğitim Merkezi'nde 3 boyutlu yazıcılarla üretilen siperlikli yüz maskeleri de dağıtıldı.

Son kontrollerin ardından ekipler, Etiler, Dutlubahçe, Kızılarık, Kızıltoprak ve Konuksever mahallelerinde ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları için dağıldı. Mahallelerde arazözler cadde ve sokakları ilaçlı sularla yıkarken dezenfekte ekipleri de pazar yerleri ve parklar başta olmak ortak kullanım alanlarını dezenfekte etti.

 


Etiketler: korana virüs covid-19 korona virüsü

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Zeytinköy’ün bayramı İşte Ümit Uysal farkı


Muratapaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Zeytinköy Mahallesi’nde düzenlenen tapu dağıtım töreninde, Muratpaşa’da “Çözülemez” denen sorunların bu dönemde çözüldüğünü belirterek, “Niyetimiz son derece temiz ve sadece sizlere hizmet etmek o...

Tütüncü, üreticiyle sera nöbetinde

Antalya Köy Pazarı’nı açarak, üreteciyle tüketiciyi buluşturan Başkan Hakan Tütüncü, Aksu ilçesinde zirai don nöbetindeki örtü altı sebze üreticilerini ziyaret ederek, birlikte sobaya odun attılar.

Toplumun her kesimiyle bir arada olmaya önem veren Kepez Belediye Ba...

“ Önce Yaya “ projesi hayata geçiriliyor

“ Önce Yaya “ projesi hayata geçiriliyor
Uygulamaya Alanya’da da başlandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, İçişleri Bakanlığı tarafından 2019’un “ Yaya Öncelikli
Trafik Yılı “ ilan edilmesinin ardından Antalya’nın ardından Alanya’da da oku...