loader
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, apartman görevlileri ile buluştu

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, apartman görevlileri ile buluştu

Falezlerde Muratpaşa’nın farkı var
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Erdal İnönü Kent Parkı’nda apartman görevlileriyle gerçekleştirdiği buluşmada,“Muratpaşa’da falez kıyı bandında denize sıfır noktaların hepsini yaşlılara, engellilere ya da sosyal hizmet çalışmalarına tahsis ediyoruz. İhale açıp kiraya vermiyoruz.Aksi durumda bir daha millet giremiyor” diye konuştu.
Başkan Uysal, Erdal İnönü Kent Parkı’nda bulunan Dağyakası Kafe’de apartman görevlileriyle kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda aralarında Türkiye Muhtarlar Federasyonu Antalya Şube Başkanı Mustafa Yılmaz’ın da bulunduğu çok sayıda muhtar da yer aldı. 
Aileleriyle birlikte kahvaltıya katılan apartman görevlileriyle tek tek selamlaşan Başkan Uysal,  burada yaptığı konuşmada, Muratpaşa Belediyesi olarak geçmiş 5 yılda sürekli mahallerde olduklarını söyledi.  Cadde ve sokak yenileme çalışmaları, Çevreci Komşu Kart ve evde bakım hizmetlerinden hasta nakil hizmetlerine ulaşan sosyal hizmet çalışmalarıyla hiçbir ayrım yapmadan Muratpaşa sakinlerine eşit ve adaletli hizmet verdiklerini belirten Başkan Uysal, “Çünkü biz yaratılanı yaratandan ötürü seviyoruz. Elini herkese adaletli ve eşit uzatan bir belediye olmaya gayret ediyoruz” dedi. 
Muratpaşa’da hal böyleyken dünyada siyasetin insanları ayrıştıran bir anlayış üzerine şekillendiğine dikkat çeken Başkan Uysal, “İnsanları ayrıştırıyorlar, fanatize ediyorlar. Böyle olur mu, bundan milletimiz bir şey kazanır mı?Ama Muratpaşa’mızda bunun tam tersi bir düzen var” dedi. 
Başkan Uysal, buluşmanın gerçekleştiği Erdal İnönü Kent Parkı’nın ise Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Antalya’yı ziyaretinde “Şüphesiz ki Antalya, Dünyanın en güzel yeridir” cümlesini söylediği Erenkuş mevkiine çok yakın bir nokta olduğunu söyledi.  Daha önce mezbelelik halde bulunan bu alanının 2017 Haziran ayında açıldığını belirten Başkan Uysal, parkın yaklaşık 25 dönüm bir alana kurulu olduğunu belirtti. Başkan Uysal, “Muratpaşa’da falez kıyı bandında denize sıfır noktaların hepsini yaşlılara, engellilere ya da sosyal hizmet çalışmalarına tahsis ediyoruz. İhale açıp kiraya vermiyoruz. Aksi durumda bir daha millet giremiyor” diye konuştu. 


Etiketler: Muratpaşa Belediyesi apartman görevlileri buluşması Başkan Ümit Uysal'ın apartman görevlileri ile buluşması Erdal İnönü Kent Parkı Erdal İnönü Kent Parkı apartman görevlileri buluşması

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kooperatif tarihinde bir ilk 33 Yıllık Hasrette Sona Doğru

Aksu Çalkaya’da 168 kooperatiften biri olan S. S. İletişim Arsa Konut Yapı Kooperatifi üyeleri hayallerinin temellerini attı. Note Yapı İnşaat firmasıyla ortak işbirliği ile gerçekleştirilen proje için S. S. İletişim Arsa Konut Yapı Kooperatifi yönetim kurulu adına açıklama yapan Başkan Celal Ve...

Üreten kadınlar ‘8 Mart Şenliği’nde buluştu 

Antalya Büyükşehir Belediyesi üretenler kadınlar için 8 Mart Kadınlar Günü Şenliği düzenledi. Sahil Antalya Yaşam Parkı Olbia Meydanı’nda başlayan şenlikte yöresel lezzetlerden, hediyelik eşyaya kadar çok sayıda ürün satışa çıktı.

Büyükşehir Beledi...

Başkan Böcek sözünü tuttu

Başkan Böcek sözünü tuttu


5 yıl önce Best Haber

Halk Et Satış Mağazası 11 Aralık’ta açılıyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi, halka ekonomik ve sağlıklı et sunacağı ilk satış mağazasını
11 Aralık Çarşamba günü Kepez İlçesi Zafer Mahallesi’nde açıyor. Başkan Muhittin Böcek,
Halk Et ile etin ekonomi...