loader
MHP Genel Başkanı Bahçeli, TBMM'deki 23 Nisan özel oturumuna katılacak

MHP Genel Başkanı Bahçeli, TBMM'deki 23 Nisan özel oturumuna katılacak

Bahçeli yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:Bizim 23 Nisan’da TBMM’nin özel oturumuna katılıp katılmamız Kılıçdaroğlu’nun bileceği ve takdir edeceği bir konu değildir. Sağlık durumu müsait ve katılmaya müzahir her milletvekilinin 23 Nisan’da Meclis’te olması, yüzüncü yıldönümün sevincine ortak olması tutarlı ve isabetli bir davranıştır.

 

23 Nisan günü Meclis’e geleceğini söyleyen, sonra da liderlerin Meclis’te olması için çağrıda bulunan CHP Genel Başkanı’nın kendi işine bakması, boyunu ve haddini aşan yorum ve açıklamalardan uzak durması tavsiyemdir. İnfaz Düzenlemesiyle ilgili kanuna 18 milletvekiliyle red oyu kullanan Kılıçdaroğlu’nun her çağrısı çürük, her teklifi beyhudedir.


Etiketler: Bahçeli TBMM

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

DİYALİZ TEKNİKERLERİ ÇÖZÜM BEKLİYOR

CHP’li Rafet Zeybek verdiği soru önergesi sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri

kullandı; “Sağlık Bakanlığı tarafından geçmiş dönemlerde diyaliz servislerinde yaşanan

personel sıkıntısı nedeniyle, bu servislerde Diyaliz Sertifikası sahibi hemşireler görev yapmış

...
AKP’nin kurucularından Yakış: Ketenpereye getirip AKP’ye kazandırmak istiyorlar

AKP’nin kurucularından Yaşar Yakış, İstanbul’daki seçim sonuçları tartışmalarıyla ilgili konuştu. "Dananın kuyruğu daha kopmadı" diyen Yakış, "Son anda ketenpereye getirip AKP’ye kazandırmak istiyorlar” ifadelerini kullandı.

AKP iktidarının ilk Dışişleri Bakanı olarak da...

İmamoğlu:Geç kalanlar üzülecekler

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim kampanyasında sözünü verdiği İstanbul Yatırım Ajansı’nı (İYA) kurdu. İstanbul’un marka değerinin artırılması, kente gelmeyi planlayan yatırımcılara danışmanlık sağlanması, yatırımcı açısından güven ortam...