loader
Meclis üyesi adaylarından Başkan Uysal’a ziyaret

Meclis üyesi adaylarından Başkan Uysal’a ziyaret

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, partisi CHP’nin hafta sonu MuratpaşaBelediye Meclis Üyesi adaylıkları için gerçekleştirdiği eğilim yoklamasında seçilen isimlerle biraraya geldi. 
CHP’de Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi adaylığı için hafta sonu gerçekleştirilen eğilim yoklamasından çıkan isimler, Başkan Uysal’ı ziyaret etti. CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’in de yer aldığı buluşmada Başkan Uysal,  seçilen tüm adayları kutladı, tebrik etti. Eğilim yoklaması, ön seçim gibi parti içi demokrasinin hayata geçmesini sağlayan yöntemlerin aslında Türkiye’nin demokratik hayatının bir parçası olması gerektiğini belirten Başkan Uysal, “Parti içi demokrasi, parti tabanındaki emekçilerin, çalışarak yükselebilmesine olanak tanımaktadır. Kurucu İl Meclis Üyeliğinden, İl Başkanlığına hemen her kademesinde görev aldığım CHP,  parti içi demokrasiyi en fazla işleten parti olmuştur” diye konuştu. Belediye Meclis üyesi adaylığı kesin listeleri oluşturulması için daha sürenin bulunduğuna dikkat çeken Başkan Uysal, “Bu süreç ve sonrasında Muratpaşa’da, Türkiye’ye de örnek gösterdiğimiz birlik ve beraberlik ortamına, dayanışmamamıza ve kardeşliğimize en ufak bir zarar vermeden sürdüreceğiz” dedi. 
 


Etiketler: Meclis üyesi adaylarından Başkan Uysal’a ziyaret MuratpaşaBelediye Meclis Üyesi adaylıkları CHP Muratpaşa Belediye Meclis Üyeleri

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Belediye personeline iş güvenliği eğitimi  

Belediye personeline iş güvenliği eğitimi  

Kepez Belediyesi tarafından, çalışan personele 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği ile 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” semineri verildi.

Temel İş Sağlığı ve G&uum...

Obeziteyle mücadele okulu açıldı

Obeziteyle mücadele okulu açıldı


5 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediyesi ve Antalya Tabip Odası, obeziteye savaş açtı. Genetik, fizyolojik, psikolojik ve

çevresel faktörlerden beslenen, tansiyon, şeker ve hatta kısırlığa kadar hastalığa neden olan

obeziteye karşı, iki kurumun işbirliğiyle mahallerde eğitim seminerleri başladı.

Muratpaşa Be...

Sosyalleşmenin  okulu STK'lardır'

Sosyalleşmenin  okulu STK'lardır'


6 yıl önce Best Haber

Dösiad'da konuşan Makina Mühendisleri Odası Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu;

'Sosyalleşmenin 
okulu STK'lardır'

Antalya Makina Mühendisleri Odası Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu, eşit, adil, özgür ve demokrat bir Türkiye'nin kadınların örgütlü m&uu...