loader
Marmelat Teneffüs Park’ta 

Marmelat Teneffüs Park’ta 

Muratpaşa Belediyesi’nin Antalya’da çocuklara özel ilk ve tek açık açık hava oyun dünyası Teneffüs Park,  Mart ayı sürecince her hafta sonu birbirinden eğlenceli etkinliklerle bahara ‘Merhaba’ demeye hazırlanıyor.Etkinlikler kapsamında Teneffüs Park’ın ilk hafta sonu misafiri Marmelat’la Kuklamanya olacak.  
Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın bir ilke imza atarak çocukları kapalı oyun alanlarından yeniden sokağın heyecanlı ve hareketli oyun dünyasına çağırdığı Antalya’nın ilk ve tek açık hava çocuk dünyası Teneffüs Park,  Mart ayı boyunca her hafta sonu düzenlenecek etkinlerle baharı karşılıyor.
Yeni dönemde güneşin, yıldızların, gezegenlerin ve diğer gök cisimlerinin 3 boyutlu görüntüsünün izlenebileceği planetaryum, başka bir ifadeyle gezegen eviyle içeri daha da zenginleştirilecek Teneffüs Park’ta ilk haftanın konuğu Kuklamanya ailesiyle Çiğdem Dağtekin olacak. Dağtekin, Kuklamanya ailesinden Marmelat’la birlikte saat Cumartesi ve Pazar günü 14.00’de Teneffüs Park’ta olacak. Teneffüs Park’ta ‘Bahara Merhaba’ etkinlikleri 17 Mart PazarŞubadap Çocuk Orkestrası konseri ve 23-24 Mart tarihlerinde ise İnci Vural illüzyon gösterisiyle çocuklarla buluşacak.  
 


Etiketler: Marmelat Teneffüs Park’ta  Muratpaşa Teneffüs Park açık hava oyun dünyası Teneffüs Park Marmelat’la Kuklamanya Teneffüs Park Marmelat’la Kuklamanya

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kepez’den gönülleri ısıtan çorba

Kepez Belediyesi, final sınavlarına hazırlanan Akdeniz Üniversitesi öğrencilerine sıcak çorba ikram ediyor. Elleriyle gençlere tarhana çorbası dağıtan Başkan Hakan Tütüncü, “Final sınavlarına hazırlanan kardeşlerime hizmet etmek benim için büyük bir onur.” dedi.

...
Üç denizde aynı anda dev tatbikat! Doğu Akdeniz'de kararlılık gösterisi

Türkiye, ABD’nin Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’ni öne sürerek kışkırtmalarını yoğunlaştırdığı Doğu Akdeniz’de tatbikata başladı. Tatbikatla TSK, Doğu Akdeniz’de Türkiye’nin hükümranlık haklarını yok sayan ehditleri bertaraf edebilecek kabiliyette olduğunu ...

Ege ve Akdeniz’de doluluk oranı yüzde 100’e çıktı.

Kara, hava ve deniz yoluyla bayram tatiline gideceklerin sayısı 20 milyona ulaştı..

Ramazan Bayramı tatili 9 güne çıktı. Turizmciler bayram yaptı! Ege ve Haberin Devamı