loader
Lazar Markovic, Fulham'dan ayrıldı...

Lazar Markovic, Fulham'dan ayrıldı...

İngiltere Premier Lig'den düşen Fulham, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Lazar Markovic'in de arasında olduğu 9 futbolcu ile resmen yollarını ayırdığını açıkladı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Markovic'in yanı sıra Ryan Babel, Elijah Adebayo, Robert Atkinson, Aron Davies, Jose Garrido, Christopher Kelly, Scott Armsworth ve Showkat Tahir'in takımdan ayrılacağı duyuruldu.

Ayrıca, oyuncalara teşekkür edilerek, kariyerlerinde başarılar dilendi.

Ligi 26 puanla 19. sırada bitiren ve bir alt lige düşen Fulham'da Markovic, sadece 1 resmi maçta forma şansı bulabilmişti.

KAYNAK;HURRİYET.COM.TR

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız;http://www.hurriyet.com.tr/sporarena/resmi-aciklama-geldi-lazar-markovic-fulhamdan-ayrildi-41217333


Etiketler: LAZAR MARKOVİC SPOR

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

NURİ ÖZALTIN GOLF TURNUVASI BAŞLIYOR

Türkiye Golf Federasyonu’nun resmi turnuvası olan “Nuri Özaltın Memorial Golf Trophy” ülkemizde golf sporunun gelişmesine büyük önem ve emek veren merhum Nuri Özaltın anısına dördüncü kez golf tutkunlarını bir araya getiriyor.

Türki...

Galatasaray'ın yeni transferi İstanbul'da

Galatasaray'ın transferleri hız kesmiyor! Sarı Kırmızılı ekip son olarak Nzonzi ile el sıkıştı. Nzonzi son olarak 26 milyon Euro gibi bir bonservis bedeliyle Roma’ya transfer olmuştu.

Galatasaray'ın yeni transferi Nzonzi'yi taşıyan uçak İstanbul'a indi.
Galatasaray'ın transfer g&...

Fenerbahçe'de dev transfer operasyonu başladı!

Kaleye Begovic, orta alana Diame ve Vilhane düşünülürken, çok yönlü bir oyuncu olan Kabore için de görüşmeler tam gaz devam ediyor.

Tonny Vilhena

Hollanda Ligi’nde Feyenoord&rs...