loader
Kısıtlamadan hemen sonra yaşanan kazada 4 kişi yaralandı

Kısıtlamadan hemen sonra yaşanan kazada 4 kişi yaralandı

Kaza, Manavgat - Antalya D-400 Karayolu üzerinde gece saat 00.20'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Manavgat istikametinden Antalya istikametine seyir halindeki Mesut Cenan Konal'ın kullandığı 07 JN 207 plakalı otomobil servis yolunda karşı yönden gelmekte olan Enis Akboğa'nın kullandığı 35 FU 467 plakalı otomobilin çarpışması sonucunda meydana geldi.

 

Kazada, otomobil sürücüleri sürücü Mesut Cenan Konal ve Enis Akboğa ile araçlarda yolcu olarak bulunan Emine Nursel Konal ile Murat Demir yaralandı. Yaralılar 112 sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan müdahalelerin ardından Manavgat'ta bulunan çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hayatı tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.


Etiketler: Kaza Manavgat Cenan Konal ve Enis Akboğa Manavgat

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

MANAVGAT BELEDİYESİ ÜRETEREK TASARRUF EDİYOR

Manavgat Belediyesi, park ve yeşil alanlarda kullanılacak olan bitkileri

kendi imkanlarıyla seralarında yetiştirerek tasarruf ediyor.

Belediyecilik hizmetlerinde tasarrufu ve üretimi ilke edinen Manavgat

Belediyesi, Side Mahallesi ve Kum Mevki’ndeki şantiyesinde bulunan “Bitki

Üretim Tesi...

Halkımızın Gururu Türk Hava Kurumu 96 Yaşında

THK'nın 96. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri 16 Şubat 2021 Salı günü saat 10.00 da Covit19 tedbirlerine uyularak THK Antalya Şube Yönetim Kurulu ve üyelerin katılımı ile Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelen sunma töreni ile başladı. Törende tüm şehitlerimiz için 1...

CHP: Emeklilere aylık 600 TL kira, yıllık 2000 TL ısınma yardımı yapılsın CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer’den emeklileri mutlu edecek kanun teklifi.

CHP: Emeklilere aylık 600 TL kira, yıllık 2000 TL ısınma yardımı yapılsın

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yasalaşması halinde emeklilerin yüzünü güldürecek iki ayrı Kanun Teklifini TBMM Başkan...