loader
Kepez ‘in sokakları tertemiz.

Kepez ‘in sokakları tertemiz.

Kepez Belediyesi’nin 68 mahallede sürdürdüğü temizlik çalışmaları kapsamında Emek Mahallesi pırıl pırıl oldu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün Dokuma bölgesindeki Zafer Mahallesi’nden startını verdiği bahar temizliği çalışmaları sürüyor. Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan 68 mahallenin cadde, sokak ve bulvarlarını gece gündüz temizliyor. Pırıl pırıl bir Kepez için çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Emek mahallesinin sokaklarını su arazözü, süpürge araçları, ravo süpürge yardımıyla ilaçlı ve deterjanlı su ile yıkandı.

Deterjanlı sularla yıkandı

Ekiplerin titizlik ve özenle çalıştığı mahallelerde tek bir çöp bile bırakılmadı. Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, tüm mahallelerde hummalı bir şekilde sürdürdüğü temizlik çalışmaları sıcaklar nedeniyle oluşan kötü kokuların da giderilmesini sağladı. Cadde ve sokakları deterjanlı sularla yıkayarak, hemşehrilerine mis gibi kokan bir Kepez’de yaşama imkanı sunan Kepez Belediyesi, gece gündüz demeden çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kepez’e jet hızıyla cemevi

Kepez’e jet hızıyla cemevi


5 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi tarafından yapımı üstlenen ve 14 Kasım 2019’da temeli atılan Altınova Orta Mahalle’deki Pir Sultan Abdal Cemevi’nin inşaatında yüzde 70’ler seviyesine gelindi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, Altınova’daki Alevi hemşehrilerine sözü ...

Antalya'da yeni sezon karpuzlar kilogramı 5 liradan kamyonlara yüklenmeye başladı

Antalya'nın turfanda yetiştirilen karpuzları tezgahlarda yerini almaya başladı. Karpuzlar kilogramı 5 TL'den Adapazarı'na gönderildi. Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Karadayı Mahallesi'nde karpuz yetiştiriciliği yapan İsmail Kula, ”Ocak 14'te üstün marka karpuzumuzu ektik. Bugün 19 Ni...

ANSİAD’TAN BAHARA MERHABA KONSERİ

ANSİAD’TAN BAHARA MERHABA KONSERİ


5 yıl önce Best Haber

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) geleneksel Bahara Merhaba Kokteyli'nin 9’uncusu Akra Hotel’de gerçekleştirildi.

ANSİAD'ın geleneksel olarak düzenlediği Bahara Merhaba Kokteyli'nin 9’uncusu, Orkestra Şefi Hakan Şensoy’un yönetimindeki Antalya Filarmoni De...