loader
Kepez’in ‘Sağlık Tır’ı Kuzeyyaka’da

Kepez’in ‘Sağlık Tır’ı Kuzeyyaka’da

Kepez Belediyesi’nin gezici ‘Sağlık Tır’ı, mahalle mahalle dolaşmaya devam ediyor. Kepez’in 68 mahallede 73 kez gerçekleştirdiği göz sağlığı taraması hizmetinden 15 bin 111 kişi yararlandı.

Kepez Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, ‘Sağlık Tır’ı ile hizmeti vatandaşının ayağına götürüyor. Kepez’in 68 mahallesinde gerçekleştirilen taramalarda bu kez ‘Sağlık Tır’ı,  Kuzeyyaka Mahallesi’nde konuşlandı. Kepez Belediyesi mahalle sakinlerine önce taramanın yapılacağını duyurdu, ardından da mahalle sakinlerini sağlık hizmeti ile buluşturdu. Mahallenin pazar yerinde konumlandırılan sağlık tırı ile yediden yetmişe tüm mahalle sakinlerine ücretsiz göz taraması hizmeti verildi.

Taramalarda 15 bin 111 kişiye ulaşıldı

Kepez Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün uzman personeli ve son teknoloji imkanları ile gerçekleştirilen taramalarda, göz bozuklukları, dereceleri ve göz tansiyonları ölçümleri gerçekleştiriliyor. Özellikle şehir merkezinden uzak, köyden mahalleye dönüşen dezavantajlı noktalara ulaştırılan sağlık hizmeti ile vatandaşa erken teşhis ve tedavi için çözüm yolları sunuluyor. Kepez Belediyesi, 2017 Kasım ayında başlattığı göz taraması hizmeti ile bugüne kadar Kepez’in 68 mahallesine ücretsiz sağlık hizmeti ulaştırdı. Mahallelerde 73 kez gerçekleştirilen tarama hizmetinden  15 bin 111 kişi yararlandı. 


Etiketler: KEPEZBELEDİYESİ SAĞLIKTIRI KUZEYYAKAMAHALLESİ AKDENİZ ANTALYA HAKANTÜTÜNCÜ İNSTAGRAM FACEBOOK İNSTAGOOD

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kepez’in önceliği çalışanlarının güvenliği

Çalışanlarının haklarını alın teri kurumadan ödeyen Kepez Belediyesi,  çalışanlarının güvenliğine de büyük önem veriyor. Kepez Belediyesi’nde bin 965 personele İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi semineri verilirken, bin 924 personel de sağlık taramasından geçti.

Ke...

YAŞLI EVLERİ YORUMUYLA HİSSELİ HARİKALAR KUMPANYASI

Muratpaşa Belediyesi Yaşlı Evleri sahnelediği, Türkiye’nin en sevilen ve en çok ses getiren müzikali Hisseli Harikalar Kumpanyası, prömiyerini Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda gerçekleştirdi.

Turgut Özakman’ın yazdığını 2 perdelik müzik...

Kepez’den semt pazarlarına ücretsiz servis 

Kepezlilerin yaşamlarını kolaylaştıran uygulamalarına bir yenisini daha ekleyen Kepez Belediyesi, semt pazarlarına ücretsiz servis hizmeti sunmaya başladı. 
Kepez Belediyesi, sosyal belediyecilikte yeni bir projeyi daha Kepezlilerin hizmetine sundu. Kepezlilerin yaşamlarını  kolaylaştıran uygulamalarına bir yenisini da...