loader
Kepez’in minderde sırtı yere gelmiyor 

Kepez’in minderde sırtı yere gelmiyor 

Kepez Belediyesi’nin  spor okulları verdiği profesyonel ve kaliteli eğitimler ile spor alanında başarılara imza atan gençler yetiştiriyor. Özellikle güreşte elde ettiği başarılarla adını sıkça duyuran Kepez Belediyespor, katıldığı her müsabakada derece almayı başardı.
Kepez Belediyesi Spor Kulübü güreş alanında birçok başarıya imza atıyor. Güreş Federasyonu tarafından gerçekleştirilen müsabakalarda kendi klasmanında mindere çıkan Kepez Belediyesi Spor Kulübü öğrencileri, rakipleri karşısında başarılı sonuçlarla minderden ayrıldı. Alt yapıdan yetiştirilen sporcular 11 Yaş Serbest Erkekler İl Şampiyonası’nda  1 birincilik, 2 ikincilik, 1 üçüncülük kazanırken,  11 Yaş Grekoromen Erkekler İl Şampiyonası ‘nda; 1 birincilik, 2 ikincilik,  13-15 Yaş Grekoromen Büyük Minikler de; 5 üçüncülük,  Genç Kadınlar İl Şampiyonası’nda;  4 birincilik, 1 ikincilik, U23 Kadınlar İl Şampiyonası’nda ; 4 birincilik, 1 ikincilik, U23 Grekoromen Erkekler İl Şampiyonası’nda; 3 birincilik elde ettiler. 
Sporcularımız gururlandırdı 
Alınan sonuçların tesadüf olmadığını ve çocukların gelecekleri için özverili çalışmalarından dolayı antrenörlere özellikle teşekkür eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü sözlerine şöyle devam etti: “Antrenörlerimizi ve çocuklarımızı kutluyorum. Spor okullarımızda eğitim alan çocuklarımız aldıkları madalya ve kupalarla Kepez ailesi olarak bize gurur veriyor. Hayata geçirdiğimiz projelerin meyvesini toplayarak, yolumuzda ilerlemeye devam ediyoruz. Sporcularımızın elde ettiği  her  başarı yeni projeler üretmemizi ve çocuklarımızın geleceklerine katkı sağlayacak gelişmeler yapabilmemizi sağlıyor.” 


Etiketler: Kepez Belediyesi spor okulları Kepez Belediyespor Kepez Belediyesi Spor Kulübü Kepez Belediyesi Güreş takımı Kepez Belediyesi Güreş Federasyonu

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

VALİ KARALOĞLU’NDAN YENİ ESERLERE TAM NOT

Vali Münir Karaloğlu Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nın restorasyon ve inşaat çalışmalarını inceledi. Vali Karaloğlu “Yeni yapılan ve yenilenen hizmet binalarında daha verimli hizmetler üretmek istiyoruz” dedi.

Vali Münir Karaloğlu, Antalya Valiliği Yatırım...

Başkan Türel 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı


1.Dünya Savaşı’nın akışını değiştiren ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atılmasındaki en önemli adımlardan birisi olan Çanakkale Zaferi, dünya savaş tarihinin en önemli kahramanlıklarından ve destanlarından birisidir. Bu şanlı destanın 104. Yıldönümünde vatan uğr...

Tütüncü den Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlara kırmızı karanfil

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, Antalya Köy Pazarı’nı ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kırmızı karanfiller dağıtarak, kadınların gününü kutladı.

Kadınlara yönelik birçok örnek projelere imza atan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tüt&uu...